Viator

Zonder wachtrij: Wandeltocht door Colosseum, Forum, Vaticaanse Musea, Sixtijnse Kapel en Sint-Pietersbasiliek

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 250,62

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Als u maar weinig tijd hebt in Rome en toch het beste van de Eeuwige Stad wilt zien, is deze eendaagse wandeltocht met een kleine groep geknipt voor u, met toegang zonder wachtrij tot de Vaticaanse Musea, de Sint-Pietersbasiliek en de bezienswaardigheden van het oude Rome. Vermijd de lange rijen bij het Colosseum; bezoek het Forum Romanum en de Palatijn en wandel naar de Trevifontein, het Pantheon en nog veel meer. Sluit de tour af met toegang met voorrang tot de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek. Het aantal deelnemers is beperkt tot zes personen om een meer persoonlijke ervaring in een kleine groep te garanderen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
Nadat u uw gids bij het Colosseum hebt ontmoet begint uw wandeltocht met een kleine groep. Het is niet verwonderlijk dat deze arena uit het oude Rome grote aantallen bezoekers trekt, dus uw ticket voor toegang zonder wachtrij maakt een echt verschil.
Laat de rijen bij de ingang achter en ga naar binnen om de eerste en tweede ring van het Colosseum van dichtbij te bekijken. Bewonder het amfitheater en luister naar gruwelijke verhalen over de gevechten tussen gladiatoren die hier plaatsvonden voor de keizers en op bloed beluste inwoners van Rome.
Ontdek hoe de bouw ervan negen jaar in beslag nam en stel u het gejuich van de menigte voor en de angst van degenen die hier voor hun leven vochten, soms tegen vraatzuchtige wilde dieren.
Wandel naar het nabijgelegen Forum Romanum, dat eens het centrum was van de politieke en commerciële activiteiten in Rome. Bekijk de oude ruïnes, waaronder het Huis van de Vestaalse maagden, en loop de Palatijn op om de restanten van het Forum en het Circus Maximus onder u te bekijken.
Loop vervolgens door de kronkelende straatjes van het historische centrum van Rome. Neem de tijd om het Piazza Venezia te bewonderen en gooi een muntje in de Trevifontein. Stop om foto's te maken bij het uit de 2e eeuw daterende Pantheon en stap daarna in een taxi naar Vaticaanstad.
Na wat vrije tijd voor de lunch (op eigen kosten) in de buurt van het Vaticaan profiteert u van toegang zonder wachtrij tot de Vaticaanse Musea, 's werelds grootste kunstcollectie die bestaat uit een opmerkelijke verzameling kostbare schatten die sinds de 16e eeuw door de verschillende pausen zijn verzameld.
Bezoek de Kaartengalerij, de Tapijtengalerij en de magnifieke Stanze di Raffaello en luister naar de informatie die uw gids u geeft over de belangrijkste tentoongestelde werken. Vervolgens brengt u een bezoek aan het pronkstuk van het Vaticaan: de verbluffende Sixtijnse Kapel.
Hier ziet u Michelangelo's sublieme plafondfresco De schepping van Adam, geschilderd tussen 1508 en 1512, en zijn fresco Het laatste oordeel achter het altaar van dit wonderbaarlijke pauselijke heiligdom.
Eindig uw tour met een bezoek aan de Sint-Pietersbasiliek, de grootste kerk ter wereld. Bewonder de enorme koepel, Michelangelo's La Pietà en Bernini's baldakijn boven het altaar en neem vervolgens afscheid van uw gids.
Let op: minimaal 2 personen per boeking vereist.
De volgorde van de hierboven beschreven sightseeing kan veranderen op de dag van uw tour.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vlak bij het Colosseum in het centrum van Rome
Vertrektijd:
9:30 uur (uiterlijk om 9:20 uur aanwezig zijn)
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt in de Sint-Pietersbasiliek om ong. 17:30 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Zonder wachtrij: Wandeltocht door Colosseum, Forum, Vaticaanse Musea, Sixtijnse Kapel en Sint-Pietersbasiliek

Rome in a Day Small Group Tour: Vatican and Colosseum small group

Inbegrepen:
 • Professionele gids voor groep van maximaal van zes personen
 • Toegangskaart zonder wachtrij tot Colosseum, Forum Romanum en Palatijn
 • Vervoer per taxi van het centrum van Rome naar de Vaticaanse Musea (enkele reis)
 • Toegang zonder wachtrij tot de Vaticaanse Musea
 • Toegangskaart en reserveringskosten voor Vaticaanse Musea
 • Virtual Reality-reconstructies
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • In zeldzame gevallen wordt de Sint-Pietersbasiliek zonder kennisgeving gesloten. Als dit gebeurt, brengen we meer tijd door in de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel. Zodra er sluitingsdatums bekend zijn, zullen we deze ook vermelden. Indien mogelijk krijgt u aan het begin van uw tour bericht van uw gids als de Sint-Pietersbasiliek onverwacht gesloten is. Aangezien dit buiten onze zeggenschap valt, kunnen wij geen vergoedingen of kortingen geven
 • Niet toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Wij raden u aan om comfortabele schoenen aan te trekken
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.