Vanaf US$ 103,70

Laagsteprijsgarantie

Selecteer data en reizigers

Aantal reizigers
Beschikbare opties aan het laden ...


Time3 uur (ong.)
TicketMobiel ticket
Aangeboden in: Engels en nog 4 andere

Overzicht

Sla de lange rijen over en geniet van VIP-toegang tot de Vaticaanse Musea met vele kunstwerken op deze privétour van 3,5 uur. Luister naar de verhalen die kunst tot leven brengen. Bezoek de kunstgalerij Pinacoteca van het Vaticaan; het Chiaramonti Museum en een verzameling Romeinse bustes en standbeelden. Zie ook de Kamers van Rafaël, vier onderling verbonden kamers met fresco's geschilderd door Renaissance-kunstenaar Rafaël, en de Tapijtengalerij. Bezoek de Sixtijnse Kapel met Michelangelo's beroemde schilderij de Schepping van Adam, de Sint-Pietersbasiliek en nog veel meer.
Ontmoet de tourgids bij de hoofdingang van de Vaticaanse Musea, een verzameling van galerijen met kunstmeesterwerken uit de klassieke oudheid en de Renaissance, met inbegrip van fresco's uit de Sixtijnse Kapel. Loop naar binnen via een speciaal gereserveerde deur zonder te wachten. Deze toegang is zelfs sneller dan de voorkeursrijen.

Zodra u binnen bent is er meer dan negen kilometer aan kunst om te aanschouwen, dus volg de gids die u wijst op de hoogtepunten en die u het verhaal uitlegt achter ieder kunstwerk.

Stop bij de kunstgalerij Pinacoteca van het Vaticaan met een aantal van de meest invloedrijke schilderijen ter wereld, zoals de Kruisafneming van Caravaggio, de onvoltooide St. Jerome van Da Vinci en Rafaëls Transfiguratie.

Zie de honderden Romeinse bustes en standbeelden in het Chiaramonti Museum. Loop over de achthoekige binnenplaats om Apollo Belvedere te zien, een beroemd marmeren sculptuur, en de Laocoon, een van de beroemdste antieke beeldhouwwerken ter wereld. Neem vervolgens de uitgang richting het Gregoriaanse Etruskische Museum met de vele bronzen figuren en Etruskische graven.

Bezoek tot slot de Kamers van Rafaël, vier onderling verbonden kamers met fresco's geschilderd door Renaissance-kunstenaar Raphael, de Galerie van Candelabra met zes delen, met Romeinse kopieën van Hellenistische originelen en een aantal geweldige beelden uit de tweede eeuw van Otricoli, de Tapijtengalerij, met de tekeningen van veel van de leerlingen van Raphael, en de Kaartengalerij aan de westkant van de Belvedere-tuin, met een reeks geschilderde topografische kaarten van Italië.

Ga naar de Sixtijnse Kapel om Michelangelo's schepping van Adam te zien, Het Laatste Oordeel, en naar de Sint-Pietersbasiliek om Pietà te zien, een van Michelangelo's eerdere sculpturen dat het lichaam van Jezus uitbeeldt op de schoot van zijn moeder Maria na de Kruisiging.

De tour eindigt net buiten de Sint-Pietersbasiliek.

Beoordelingen

Viator-reizigersbeoordelingen

5,0
64 beoordelingen
5 Star
4 Star
3 Star
2 Star
1 Star
A
, jun 2016

We had an amazing tour!!!
Were lucky to have one of the best tour guides!!!
Thank You.

R
, mei 2016

Enchanté. Notre guide, Blanche, passionnée, attentionnée, fut parfaite. Cette visite est un pur bonheur. On en ressort plein les yeux et le cœur.

D
, mrt 2016

Excellent!

M
, okt 2015

Maria, was superb with explanations and photos provided before the tour that enhanced our learning and experience. She was patient and answered our questions we expertise. Truly wonderful.

w
, aug 2015

About two weeks before the tour while we were on a cruise in the Adriatic we were informed via email that the guide for our tour was not able to conduct the tour. We were left with trying to visit the Museums by ourselves. We were very disappointed with this result.

M
, apr 2015

Our private tour of the Vatican Museums and St. Peter's was well worth every penny that our family group of six spent! We were lucky to have Maria Ludovica as our guide! She was so knowledgeable as she has a doctorate from the Vatican! A wonderful tour!

Y
, nov 2014

Cette visite est une réussite parfaite, avec une guide (Anne caroline) extraordinaire! Nous n'avons pas vu passer les heures en sa compagnie. Nous en gardons un souvenir inoubliable, et recommandons ce type de visite à tous nos amis.

A
, nov 2014

très bien organisé et très bon guide compétent. Ce fut parfait...même si un peu cher quand même.

b
, okt 2014

Absolutely the best guide ever. . She was extremely knowledgeable. We could not have asked for more.

K
, jun 2014

four of us with our private tour guide - very informative - relaxed tour. highly recommended.


Phone
Is het niet mogelijk om online te boeken?
+31 85 888 1845
Bel naar +31 85 888 1845
Productcode: 3207E

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden