Sla de wachtrij over tijdens deze privérondleiding: Rondleiding langs de kunstwerken van de Vaticaanse musea en Sint-Pieter

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 104,98

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Sla de lange rijen over en geniet van VIP-toegang tot de Vaticaanse Musea met vele kunstwerken op deze privétour van 3,5 uur. Luister naar de verhalen die kunst tot leven brengen. Bezoek de kunstgalerij Pinacoteca van het Vaticaan; het Chiaramonti Museum en een verzameling Romeinse bustes en standbeelden. Zie ook de Kamers van Rafaël, vier onderling verbonden kamers met fresco's geschilderd door Renaissance-kunstenaar Rafaël, en de Tapijtengalerij. Bezoek de Sixtijnse Kapel met Michelangelo's beroemde schilderij de Schepping van Adam, de Sint-Pietersbasiliek en nog veel meer.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Geleid door een kunsthistoricus
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Vermijd de wachtrijen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
Ontmoet de tourgids bij de hoofdingang van de Vaticaanse Musea, een verzameling van galerijen met kunstmeesterwerken uit de klassieke oudheid en de Renaissance, met inbegrip van fresco's uit de Sixtijnse Kapel. Loop naar binnen via een speciaal gereserveerde deur zonder te wachten. Deze toegang is zelfs sneller dan de voorkeursrijen.

Zodra u binnen bent is er meer dan negen kilometer aan kunst om te aanschouwen, dus volg de gids die u wijst op de hoogtepunten en die u het verhaal uitlegt achter ieder kunstwerk.

Stop bij de kunstgalerij Pinacoteca van het Vaticaan met een aantal van de meest invloedrijke schilderijen ter wereld, zoals de Kruisafneming van Caravaggio, de onvoltooide St. Jerome van Da Vinci en Rafaëls Transfiguratie.

Zie de honderden Romeinse bustes en standbeelden in het Chiaramonti Museum. Loop over de achthoekige binnenplaats om Apollo Belvedere te zien, een beroemd marmeren sculptuur, en de Laocoon, een van de beroemdste antieke beeldhouwwerken ter wereld. Neem vervolgens de uitgang richting het Gregoriaanse Etruskische Museum met de vele bronzen figuren en Etruskische graven.

Bezoek tot slot de Kamers van Rafaël, vier onderling verbonden kamers met fresco's geschilderd door Renaissance-kunstenaar Raphael, de Galerie van Candelabra met zes delen, met Romeinse kopieën van Hellenistische originelen en een aantal geweldige beelden uit de tweede eeuw van Otricoli, de Tapijtengalerij, met de tekeningen van veel van de leerlingen van Raphael, en de Kaartengalerij aan de westkant van de Belvedere-tuin, met een reeks geschilderde topografische kaarten van Italië.

Ga naar de Sixtijnse Kapel om Michelangelo's schepping van Adam te zien, Het Laatste Oordeel, en naar de Sint-Pietersbasiliek om Pietà te zien, een van Michelangelo's eerdere sculpturen dat het lichaam van Jezus uitbeeldt op de schoot van zijn moeder Maria na de Kruisiging.

De tour eindigt net buiten de Sint-Pietersbasiliek.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Tour vertrekt bij de hoofdingang van de Vaticaanse Musea.

Vertrektijd:
 • tussen 9:00 en 23:00 uur
 • tussen 14:00 en 15:00 uur
 • om 19:00 uur

Geef bij de boeking uw gewenste vertrektijd door. De tijd die daar het dichtst bij in de buurt komt, zal dan worden toegewezen. U dient 24 tot 48 uur voor vertrek van de tour uw vertrektijd opnieuw te bevestigen.

Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij de Sint-Pietersbasiliek

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

MIDDAGTOUR
Code: PMTOUR

Vertrek tussen 14:00 en 15:00 uur

Engels
Van
USD 104,98
Prijsgegevens
Avondrondleiding
Code: EVENINGTOUR

Het vertrek is om 19.00 uur

Engels
Van
USD 104,98
Prijsgegevens
OCHTENDTOUR
Code: AMTOUR

Vertrek tussen 9:00 en 11:00 uur

Engels
Van
USD 104,98
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla de wachtrij over tijdens deze privérondleiding: Rondleiding langs de kunstwerken van de Vaticaanse musea en Sint-Pieter

Fresco inside Vatican Museum
©83706781

Inbegrepen:
 • Wandeling
 • Professionele gids
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Rolstoeltoegankelijk. Als u rolstoelgebruiker bent, vermeldt u dit tijdens het boeken
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Avondtours: de Sint-Pieter is 's avonds gesloten. Als alternatief bieden we u een langere wandelroute door de musea van het Vaticaan, waaronder de Sixtijnse Kapel en Stanze di Eliodoro. Onze excuses voor enig ongemak. Als u liever de Sint-Pietersbasiliek en het -plein bezoekt, selecteer dan de ochtend- of middagtour
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.