Viator

Zonder wachtrij: tour van het Casa di Augusto, Casa di Livia en Colosseum in Rome

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 90,04

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Maak met een gids en een kleine groep van niet meer dan 15 personen een tour door de Romeinse paleizen van keizer Augustus en zijn echtgenote. De rondleiding is inclusief directe toegang tot een gereserveerd gedeelte van de Palatijn waar de paleizen Casa di Augusto en Casa di Livia zich bevinden, en inclusief directe toegang tot het Colosseum en het Forum Romanum. U kunt elke locatie bezoeken met een gids die veel van de geschiedenis weet, en alles te weten te komen over de stichting van het Romeinse Rijk en keizer Augustus.

Talen tour

Gids Engels

Ontmoet uw gids buiten het metrostation Colosseo, direct tegenover het Colosseum, en loop direct naar het Forum Romanum, dat ooit het hart van het maatschappelijke leven in het oude Rome vormde. Bekijk de ruïnes van schitterende tempels en bogen zoals de Tempel van de Vestaalse Maagden en de Boog van Titus, en kom uit verhalen over Romulus en Remus meer te weten over de mythische stichting van de stad.

Beklim daarna de Palatijn en loop door de toegangspoort naar Casa di Augusto en Casa di Livia, de privéresidenties van keizer Augustus en zijn vrouw Livia, waar een aantal van de best bewaarde fresco's van het oude Rome op u wachten. Tijdens de tour is dit gedeelte alleen toegankelijk voor uw groep, dus u hebt het gebied ongeveer een uur lang helemaal voor uzelf.

Als het moment is aangebroken gaat u verder naar het Colosseum, de locatie van de bloederige gladiatorengevechten van het oude Rome. Het Colosseum is waarschijnlijk de meest iconische bezienswaardigheid van de Eeuwige Stad waardoor er vaak lange wachtrijen zijn. Gelukkig voor u neemt uw gids u langs de massa's mee naar binnen zonder dat u hoeft te wachten.

De rondleiding eindigt in het Colosseum. Nadat u de eerste en tweede ring met uw gids hebt verkend, kunt u op uw eigen gelegenheid nog zo lang blijven als u wilt.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het centrum van Rome, in de buurt van het Colosseum
Vertrektijd:
 • 9:15 uur
 • 12:45 uur 
 • 13:00 uur
 • 13:30 uur

Zorg dat u ten minste 15 minuten vóór uw gekozen vertrektijd aanwezig bent
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij de Palatijn

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 9:15 uur
Code: 9AM

Vertrek om 9:15 uur

Engels
Van
USD 90,04
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Zonder wachtrij: tour van het Casa di Augusto, Casa di Livia en Colosseum in Rome

Colosseum and Houses of Antiquity

Inbegrepen:
 • Toegang zonder wachtrij tot het Casa di Augusto, Casa di Livia, het Colosseum en het Forum Romanum
 • Professionele gids
 • Gebruik van hoofdtelefoon
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • VANWEGE DE SLUITING VAN DE HUIZEN VAN AUGUSTUS EN LIVIA, VERVANGEN WE DEZE LOCATIES DOOR ANDERE EEUWENOUDE ROMEINSE HUIZEN MET FRESCO'S UIT DEZELFDE PERIODE. WE BELOVEN DAT DE ERVARING NET ZO INDRUKWEKKEND IS. DE REST VAN DE TOUR BLIJFT ONGEWIJZIGD.
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Op deze tour kunnen geen rolstoelen en kinderwagens mee
 • Alleen kleine rugzakken en handtassen van normaal formaat zijn binnen toegestaan. Gasten met grotere tassen mogen niet naar binnen omdat er geen opslagfaciliteiten zijn. Alle gasten moeten nu door een detectiepoortje voordat ze het Colosseum binnenstappen
 • Hoewel de kaartjes vooraf worden geboekt met toegang zonder wachtrij tijdens drukke periodes, kan het zijn dat u even moet wachten als de attractie vol is
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Erik H , mei 2016

Hele bijzondere ervaring met veel informatie. Prima gids met veel enthousiasme.