Kleine groep: tour met speciale toegang tot oude Romeinse paleizen en het Colosseum

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 83,33

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Laat de massa achter u in het Forum Romanum en bezoek Case Romane, een Romeinse villa uit de derde eeuw die bestaat uit een twintigtal adembenemende kamers die zijn versierd met weelderige fresco's. Tijdens deze tour bezoekt u het Colosseum, het Forum en de Palatijn. Dit is een spannende en unieke manier om een van 's werelds grootste historische bezienswaardigheden te bekijken.

Talen tour

Gids Engels

Onder de stenen van het Forum Romanum bevindt zich Case Romane del Celio, een verborgen complex van appartementen en villa's dat dateert uit de 2e eeuw na Christus. Dit bijzondere complex werd pas ontdekt na uitgravingen en is nu een van de meest exclusieve museums van het Forum. U krijgt een kijkje in het alledaagse leven van de oude Romeinen.

U wordt tijdens deze tour meegenomen naar Case Romane, waar u de bijzondere fresco's op de muren kunt bewonderen en de voorwerpen kunt zien die in deze ruimte zijn gevonden. Een ervaren gids vertelt u over alles wat u ziet. U waant zich 2000 jaar terug in de tijd in een van de grootste wereldrijken ooit. De groep bestaat uit maximaal 15 personen.

De tour gaat verder met een stop bij het Colosseum, waar u met uw ticket de wachtrij kunt overslaan en direct naar binnen kunt voor een tour van de eerste en tweede ring. De ervaren gids vertelt u spannende verhalen over de keizers die dit immense bouwwerk hebben gebouwd en de huiveringwekkende spektakels die er plaatsvonden, die vele bezoekers trokken. Dit varieerde van dierengevechten tot publieke executies. Slaven/atleten voerden er een strijd op leven en dood. Dit is een van de spannendste bezienswaardigheden van Centraal-Rome, die u niet mag missen.

Na het Colosseum keert u terug naar het Forum voor een volledige tour. U ziet tempels en regeringsgebouwen, wandelt door straten die al sinds de geboorte van Christus worden gebruikt en neemt een kijkje in een oud riool dat nog altijd in gebruik is.

Tot slot gaat u naar de Palatijn om de overblijfselen van enkele van de meest weelderige villa's van het oude Rome te bekijken en te genieten van het adembenemende uitzicht over het gehele Forum. Dit is een unieke tour langs de meest iconische plekken van Rome, waarbij u de cultuur en geschiedenis van de wieg van de westerse beschaving van heel dichtbij kunt meemaken. Deze tour wilt u niet missen!


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het centrum van Rome, in de buurt van het Colosseum
Vertrektijd:
9:15
Zorg dat u 15 minuten vóór de vertrektijd aanwezig bent
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij de Palatijn

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 9:15 uur
Code: 9AM

Vertrek om 9:15 uur

Engels
Van
USD 83,33
Prijsgegevens
2:30pm Departure
Code: TG3

2:30pm Departure

Engels
Van
USD 83,33
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Kleine groep: tour met speciale toegang tot oude Romeinse paleizen en het Colosseum

Colosseum and Houses of Antiquity

Inbegrepen:
 • Speciale toegang tot het Case Romane del Celio
 • Ticket zonder wachtrij en reserveringskosten voor het Colosseum, Forum Romanum en de Palatijn
 • Kleine groepen van 15 personen of minder
 • Koptelefoons
 • Speciaal geselecteerde wandelingen met gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Helaas is deze tour niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit, rolstoel of kinder-/wandelwagen.
 • OPMERKING: Er is een nieuwe regel ingevoerd bij het Colosseum, Forum Romanum en de Palatijn waarbij alleen kleine rugzakken en handtassen van gewoon formaat zijn toegestaan. Gasten met grotere tassen mogen niet naar binnen (omdat er geen opslagfaciliteiten zijn) en alle gasten moeten nu door een detectiepoortje voordat ze het Colosseum binnenstappen.
 • Het Colosseum heeft inmiddels een toelatingsbeleid dat tegelijk maximaal 3000 mensen zijn toegestaan in het amfitheater, wat betekent dat het tijdens drukkere periodes rustiger is in het amfitheater. Hoewel onze kaartjes met toegang zonder wachtrij vooraf worden geboekt, kan het toch betekenen dat u even moet wachten omdat de capaciteit al is bereikt. We verwachten dat dit niet vaak voorkomt, maar vragen toch om geduld als u op een drukke dag bij het Colosseum bent en even moet wachten. Het zal uiteindelijk een mooiere ervaring opleveren (en de wachtrijen zijn normaal langer!).
 • Het Colosseum is bij bepaalde gelegenheden gesloten. De leiding van het Colosseum is hier doorgaans van op de hoogte en informeert ons een dag vóór de sluiting hierover. Geef gedetailleerde contactgegevens op, zodat we u kunnen bereiken om de tour op een andere dag te plannen.
 • Let op: deze tour is alleen in het Engels
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Erik H , mei 2016

Hele bijzondere ervaring met veel informatie. Prima gids met veel enthousiasme.