Viator

Sla alle wachtrijen over: het beste van Rome en Vaticaanstad

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 4 uur 30 minuten (circa)
Van USD 112,08

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
2-in-1: het oude Rome en Vaticaanstad is een alomvattende tour van vier en een half uur door een mooie en oude wereld. Wij zorgen ervoor dat iedereen, ongeacht het budget, in één keer het beste van Rome te zien krijgt.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ideaal voor families
 • Vermijd de wachtrijen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Allesomvattende tour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
We beginnen met onze 2-in-1 tour met het meest ingenieuze bouwwerk van Rome, het Colosseum. Loop door de arena en luister naar de verhalen over het leven en de tijd van de Romeinen in een woest tijdperk dat werd gekenmerkt door bloedige en gewelddadige wedstrijden die op slechts een paar meter plaatsvonden van waar u nu staat. Hoor hoe men een gladiator werd en krijg inzicht in wat deze wedstrijden betekenden voor zowel de toeschouwers als de deelnemers. Hoe komt het dat we zoveel weten over wat er in het Colosseum is gebeurd? Dat komt u te weten tijdens deze tour! We verlaten de arena en lopen over de Via Sacra naar het Forum Romanum. Rijk aan geschiedenis, archeologie en mythologie, bouwen in de oudheid vereist zorgvuldige uitleg vandaag. Wij bestuderen de belangrijkste basilieken, tempels en ruïnes in de buurt van het forum, en denken na over de rol en de invloed van Gaius Julius Caesar in het oude Rome. Begrijp hoe het Romeinse Rijk zo krachtig werd en luister toe terwijl wij de complexe aaneenschakeling van gebeurtenissen die tot de ondergang leidden, aan ons voorbij laten gaan.

Het gedeelte bij het Colosseum en het Forum Romanum eindigt om ongeveer 11:15 uur en u moet bij ons kantoor aanwezig zijn voor de tour door het Vaticaan om 12:45 uur (de tour begint om 13:00 uur) van 4 november t/m 31 maart of om 14:45 uur van 1 april t/m 3 november. Dit betekent dat u kunt doen wat u wilt in het centrum van het oude Rome voordat uw tour door het Vaticaan begint. Een ritje met de taxi vanuit het stadscentrum naar ons kantoor, kost EUR 8-10 en duurt ongeveer 15 minuten. U kunt ook bus 492 nemen vanaf Largo di Torre Argentina naar de hoek van Viale Vaticano, ons kantoor ligt in de buurt op de Via Sebastiano Veniero 21. Reistijd met de bus is 20 minuten.

In de namiddag brengen we een bezoek aan de beroemde Vaticaanse Musea en bekijken we alle bekende galerieën met inbegrip van de Belvedere, waar oude en klassieke stukken hangen waar zoveel kunstenaars zich door lieten inspireren, het Pio-Clementine Museum, de kamer van de Muses, de Ronde Kamer, de Zaal van het Griekse Kruis, de Tapijtengalerij, de Kaartengalerij en de Rafaël-zalen, voordat ons bezoek een hoogtepunt bereikt in de ontzagwekkende Sixtijnse Kapel. Voordat u de kapel betreedt, hoort u alles over Michelangelo en zijn strijd om zijn werk te accepteren en af te maken, een kunstwerk dat waarschijnlijk het belangrijkste erkende kunstwerk ter wereld is.

Vervolgens gaan we naar het Sint-Pietersplein en leren we alles over de geschiedenis van Vaticaanstad. We bespreken de obelisk en de Zwitserse garde. Hier eindigt de tour. U kunt de Basiliek bezoeken om het prachtige Pieta' van Michelangelo, de Dome, Baldacchino en andere monumenten van artistiek belang te bekijken.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Rome
Vertrektijd:
9:00 uur (niet later dan 8:45 uur aanwezig)
Duur:
4 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Sint-Pietersplein, Vaticaanstad

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 9:00 uur (zomer)
Code: TG1

'Het beste van Rome & Vaticaanstad' is een uitgebreide tour van 4,5 uur door de straten van het oude Rome en de pracht van Vaticaanstad.

Engels
Van
USD 124,68
Prijsgegevens
Vertrek om 9:00 uur (winter)
Code: TG3

'Het beste van Rome & Vaticaanstad' is een uitgebreide tour van 4,5 uur door de straten van het oude Rome en de pracht van Vaticaanstad.

Engels
Van
USD 112,08
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla alle wachtrijen over: het beste van Rome en Vaticaanstad

Skip the line 2 in 1 Rome and Vatican

Inbegrepen:
 • Entree
 • Gegarandeerd voorbij aan lange wachtrijen
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Om veiligheidsredenen zijn rugzakken, grote handtassen, bagage, enz. niet toegestaan binnen het Colosseum/Forum Romanum
 • Vanwege oneffen oppervlakken wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Verzamelen om 13:00 uur voor de vertrektijd van de tour om 13:30 uur door het Vaticaan. Tussen 4 november en 31 maart
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.