Gedeelde transfer bij vertrek: hotels in Rome naar Ciampino Airport

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: Flexibel
Van USD 19,32

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Met deze handige en betrouwbare transfer van hotels in Rome naar Ciampino Airport hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Uw vriendelijke chauffeur zal ervoor zorgen dat u ontspannen en op tijd voor uw vlucht op het vliegveld aankomt!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Transfer van/naar vliegveld
Met deze privétransferservice met airconditioning wordt u door een professionele en vriendelijke chauffeur bij uw hotel in Rome opgehaald en direct naar Ciampino Airport gebracht. Of u nu alleen reist, met een partner of in een groep, er wordt aan uw vervoerswensen voldaan met deze transferservice naar de luchthaven.

Bij het boeken moet u informatie opgeven zoals uw vluchtgegevens en gegevens over uw accommodatie. Uw vervoer wordt direct bevestigd en u ontvangt een reisvoucher die u aan de chauffeur moet laten zien. U bent ongeveer 24 uur voordat u uit Rome vertrekt verplicht het tijdstip en de plaats waarop u wordt opgehaald te herbevestigen (contactgegevens staan vermeld op uw bevestigingsvoucher).

Prijs is per persoon, gebaseerd op acht volwassenen per auto/voertuig.

Let op: deze service is alleen beschikbaar voor transfers vanaf bepaalde hotels in Rome. Klik op de knop 'Aanvullende informatie bekijken' hieronder voor een lijst met hotels die niet bediend worden.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Service is alleen beschikbaar voor bepaalde hotels in Rome. Klik op de knop ‘Aanvullende informatie bekijken' onder aan het tabblad Overzicht voor een lijst met hotels die deze service niet bieden.
Vertrektijd:
Neem contact op met de plaatselijke dienstverlener om uw ophaaltijd te controleren. Vervoer vindt ongeveer 3 uur en 45 minuten voor uw vlucht plaats

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Dagtransfer
Code: ENDAY

Gedeeld vervoer van hotels in het centrum van Rome naar de luchthaven Rome Ciampino. Vervoer overdag vluchten tussen 9:45 uur en 00:45 uur (buiten dit tijdvak wordt de dienst als een vervoer 's nachts beschouwd)

Engels
Van
USD 19,32
Prijsgegevens
Vervoer vroege nacht 21:00 - 22:00 uur
Code: ENNIGHT

Gedeeld vervoer van hotels in het centrum van Rome naar de luchthaven Rome Ciampino. Vervoer 's nachts voor vluchten die vertrekken tussen 00:46 uur en 1:45 uur (buiten dit tijdvak wordt de dienst als vervoer overdag beschouwd)

Engels
Van
USD 22,38
Prijsgegevens
Vervoer 's nachts 22:01 uur - 5:59 uur
Code: ENNIGHT2

Gedeeld vervoer van hotels in het centrum van Rome naar de luchthaven Rome Ciampino. Vervoer 's nachts voor vluchten die vertrekken tussen 1:46 uur en 9:44 uur (buiten dit tijdvak wordt de dienst als vervoer overdag beschouwd)

Engels
Van
USD 22,38
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Gedeelde transfer bij vertrek: hotels in Rome naar Ciampino Airport

Departure Shuttle Transfer: Hotel to Ciampino Airport

Inbegrepen:
 • Gedeelde transfer - enkele reis
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Kosten voor extra bagage (indien van toepassing)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De duur van de transfers is een schatting. De exacte duur is afhankelijk van het tijdstip en de verkeersomstandigheden
 • Het merk van het voertuig dat wordt gebruikt, kan variëren afhankelijk van uw specifieke reisdatum
 • Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 draagtas meenemen. Voor extra of buitengewone bagage (golfclubs/fietsen/surfboards) gelden beperkingen. Vraag voordat u op reis gaat, of u extra bagage kunt meenemen. Op de dag van de reis worden er extra kosten in rekening gebracht voor extra bagage. Er zijn geen babyzitjes beschikbaar
 • Transfer is toegankelijk met een rolstoel, maar als er hulp nodig is, moet de passagier door zijn of haar eigen verzorger worden begeleid
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Prijs is per persoon, gebaseerd op 8 volwassenen per auto/voertuig
 • Let op: dit is een gedeelde dienst. Daarom is de aanbevolen ophaaltijd 3 uur en 45 minuten voor uw vlucht
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.