Wandeling met gids door Rome bij nacht

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 34,35

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ga terug in de tijd naar het Romeinse Rijk tijdens deze nachtelijke wandeltocht van drie uur door Rome. Ontdek de hoogtepunten van de stad, zoals de Trevifontein, het Piazza Navona en het Pantheon. Verken de Oud-Romeinse ruïnes van het Forum op de Capitolijn en aanschouw het reusachtige Colosseum. Deze drie uur durende wandeltocht is de perfecte kennismaking met de beroemdste bezienswaardigheden en typische avondsfeer van Rome. Ideaal om in de stemming te komen voor de avondmaaltijd. Ervaar de romantiek en schoonheid van Rome bij zonsondergang, wanneer de avondverlichting de stad doet oplichten.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Zie de bezienswaardigheden bij nachtverlichting
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
Ontmoet uw gids vroeg in de avond bij het Colosseum en begin uw wandeltocht terwijl de dag plaats maakt voor de nacht en de straatverlichting langzaam aangaat. Rome, alom beschouwd als een van de mooiste steden ter wereld, herbergt een schat aan verbazingwekkende geschiedenis en erfgoed met om elke hoek nieuwe onthullingen.

Ga eerst naar het Pantheon, oorspronkelijk gebouwd in opdracht van Marcus Agrippa tijdens het bewind van keizer Augustus (tussen 27 v. Chr. en 14 na Chr.) en vervolgens in 126 na Chr. herbouwd door keizer Hadrianus. Bewonder de nabijgelegen Trevifontein, een icoon van Rome dat door velen wordt beschouwd als een van de meest indrukwekkende schatten van de stad.

Ga samen met uw gids verder naar de Capitolijn en bekijk het beroemde Forum Romanum, waar de overblijfsels van veel oude Romeinse overheidsgebouwen nog steeds overeind staan. Hier vonden in de dagen van het Romeinse Rijk dagelijks publieke evenementen plaats, zoals strafzaken, marktdagen en politieke bijeenkomsten. Slenter over het Forum met uw gids en krijg inzicht in de duizenden jaren oude geschiedenis die verborgen ligt binnen de afbrokkelende muren.

Uw tour eindigt bij het wereldberoemde Colosseum, indrukwekkend verlicht tegen de donkere, nachtelijke hemel. Dit knap staaltje Romeinse architectuur, dat ooit plaats bood aan ongeveer 80.000 toeschouwers, werd door de jaren heen gebruikt voor evenementen als openbare executies, gladiatorengevechten, religieuze ceremonies en theatrale reconstructies van klassieke mythologie. Maak een rondleiding door het spectaculaire amfitheater en luister naar uw gids die u uitvoerig vertelt over de fascinerende geschiedenis.

Na drie uur rondwandelen door de oude hoofdstad van Italië eindigt uw tour onder de torenhoge bogen van het oude Colosseum.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Buiten metrostation 'Colosseo' B-LIJN, achter de groene kiosk.
Vertrektijd:
Vertrektijd: 18:30 uur
Ontmoetingstijd: 18:10 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij het Colosseum

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tocht om 18:30 uur
Code: TG1

Avondwandeltocht door Rome, vertrek om 18:30 uur

Engels
Van
USD 34,35
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Wandeling met gids door Rome bij nacht

Rome by Night Walking Tour
©126219944

Inbegrepen:
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Bagageopslag is NIET beschikbaar
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.