Rondleiding door Rome bij nacht

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 53,28

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ga lekker zitten en geniet van een nachtelijke sightseeingtour van 2 uur door Rome. Tijdens de reis in een touringcar met airconditioning door het 'centro storico', het oude Rome en Vaticaanstad, ziet u de mooiste verlichte monumenten waaronder het Colosseum, de Sint-Pieter en nog veel meer. De uitgebreide sightseeingtour omvat ook een stop bij het Piazza Navona en de Trevi-fontein, waar u een muntje in de fontein kunt gooien voor geluk!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Zie de bezienswaardigheden bij nachtverlichting
 • Ophalen van hotel inbegrepen
Aan het begin van de avond wordt u opgehaald bij uw in het centrum van Rome gelegen hotel. U kunt ook in de buurt van station Termini in Rome in de touringcar met airconditioning stappen. Ontspan vervolgens tijdens uw tocht door het centro storico – het historische centrum – van de stad en bewonder de verlichte attracties. De eerste stop is Piazza Navona, een plein dat is omgeven door levendige restaurants. Strek uw benen en maak foto's bij de prachtige waterfonteinen van Bernini.

Ga terug naar uw touringcar en rijd langs het Palazzo delle Esposizioni op weg naar Piazza Venezia, waar u het opzichtige monument van Vittorio Emmanuele II bekijkt. Luister naar verhalen en weetjes over deze 'love-it-or-hate-it'-bezienswaardigheid en ontdek meer over het Graf van de onbekende soldaat in Rome dat zich bevindt op het terras van het gebouw.

Ga via de Capitolijn naar het gebied dat bekend staat als het oude Rome en bekijk daar de relikwieën en de ruïnes die de Romeinse keizers hebben achtergelaten. Bewonder de afbrokkelende monumenten op het Forum Romanum en de Boog van Constantijn die prachtig is verlicht tegen de duizelingwekkende achtergrond van het Colosseum.

Passeer Circus Maximus en volg de rivier de Tiber langs Castel Sant’Angelo naar Vaticaanstad. Staar vol bewondering naar de Sint-Pietersbasiliek met de nachtelijke achtergrond en passeer vervolgens de Aureliaanse muren op de terugweg naar Rome. Bewonder Porta Flaminia bij Villa Borghese, het centrale park van Rome, de Egyptische obelisk op Piazza del Popolo en keer vervolgens terug naar het historische centrum.

Stap uit de touringcar bij de Trevifontein, de beroemde waterpartij in Rome, en gooi er een muntje in voor geluk. Uw tour eindigt wanneer u wordt afgezet bij uw in het centrum gelegen hotel of een andere centrale locatie in Rome.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ontmoetingspunt Via Giovanni Amendola 32. 
Als alternatief kunt u worden opgehaald bij het hotel. Dit geldt ALLEEN voor centraal gelegen hotels (neem contact op met de leverancier voor meer informatie).
Vertrektijd:
20:00 uur
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt. U kunt ook worden afgezet bij Via Veneto, Piazza Barberini, Piazza Venezia en Piazza della Repubblica. Vraag het uw gids op de dag van de trip

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Engels
Code: EN2000

Avondtour door Rome in het Engels. Opmerking: dit is een meertalige tour

Engels
Van
USD 53,28
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Rondleiding door Rome bij nacht

Colosseum

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Ophalen bij hotel (alleen voor bepaalde hotels in het centrum van Rome - moet worden herbevestigd door de leverancier na de boeking) 
Niet inbegrepen:
 • Entree
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De tour is geschikt voor rolstoelgebruikers, mits de passagier met een metgezel reist die hem of haar in en uit de bus kan helpen. Rolstoelen zullen worden opgeslagen in het bagageruim van de bus
 • Let op: dit is een meertalige tour
 • Minimumaantal deelnemers vereist (minimaal 6 personen). Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie