Wandeling en kookles in Rome

 • Tourcode: 5034WALKFOOD
 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 4 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Voor alle liefhebbers van geschiedenis en lekker eten! Benut uw verblijf in Rome optimaal met deze wandeltocht en kookles in Rome. Beleef de geschiedenis, kunst en cultuur van Rome tijdens een wandeling onder leiding van een gids, gevolgd door een Italiaanse kookles in een kleine groep! Uw dag begint met een wandeling in een grote groep langs de beroemdste historische monumenten van Rome, zoals het Piazza Navona, het Pantheon en de Trevifontein. Daarna gaat u naar een Romeins restaurant in de buurt van de Trevifontein, waar u, samen met maximaal 11 anderen, van een Italiaanse chef-kok leert hoe u een smakelijk Italiaans feestmaal op tafel kunt zetten!

Talen tour

Gids Engels
Deze tour begint met een wandeling met een grote groep (maximaal 30 personen) langs de beroemdste historische monumenten van Rome. Begin uw wandeling met een reis door de 2000 jaar oude geschiedenis van Rome met een deskundige en professionele gids. Zie hoe de straten tot leven komen als uw gids u naar belangrijke, oude Romeinse plekken brengt: het Piazza Navona, het Pantheon en de Trevifontein. U leert uit eerste hand welke rol deze plekken in de ontwikkeling van het Romeinse rijk speelden. Verbaas u over de wonderen van Romeinse vindingrijkheid, die de tand des tijds hebben weerstaan.

Uw wandeling eindigt bij de Trevifontein, waar u zich, samen met uw groepje van maximaal 12 personen, terugtrekt in een nabijgelegen restaurant voor uw Romeinse kookles. Onder begeleiding van uw vakkundige Romeinse kok leert u hoe een heerlijke Italiaanse maaltijd kunt bereiden. Leer allerlei kookgeheimen en beleef een spectaculaire Romeinse kookles waarbij u zelf de handen uit de mouwen moet steken, zodat u na afloop precies weet u hoe u thuis een verrukkelijke Italiaanse maaltijd op tafel kunt zetten. Maak uw eigen verse, authentieke pasta en proef daarna uw creaties samen met uw collega-koks waarbij u geniet van een feestelijk glaasje streekwijn.

Let op: de Trevifontein in Rome wordt tot eind 2015 gerestaureerd. Via een loopbrug boven het midden van de fontein kunt u een glimp opvangen van het restauratieproces. Het water wordt tijdens het restaureren afgevoerd, maar u kunt nog steeds een wens doen en een muntje in de fontein gooien.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Centrum van Rome
Vertrektijd:
10:45 uur
Duur:
4 uur (circa)

Aanvullende informatie

Wandeling en kookles in Rome

Rome City walking tour and Cooking Class

Inbegrepen:
 • Wandeling (maximaal 30 personen)
 • Kookles en lunch
 • Alle ingrediënten voor uw lunch
 • Kookles in kleine groep (maximaal 12 personen)
 • Twee glazen huiswijn
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • U krijgt een bevestiging op het moment dat u boekt, tenzij u hebt geboekt binnen 72 uur voor vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Een vegetarische kookles is ook mogelijk; we verzoeken u dit aan te geven wanneer u boekt
 • Deze rondleiding bestaat voor een klein deel uit wandelingen
 • Let op: de Trevifontein in Rome wordt tot eind 2015 gerestaureerd. Via een loopbrug boven het midden van de fontein kunt u een glimp opvangen van het restauratieproces. Het water wordt tijdens het restaureren afgevoerd, maar u kunt nog steeds een wens doen en een muntje in de fontein gooien.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie