Riviercruise over de Tiber in Rome met aperitivo

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 75 minuten (circa)
Van USD 34,72

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ga de rivier de Tiber op voor een 1,5 uur durende wijncruise en bekijk de bezienswaardigheden van Rome vanaf het water. De ontspannende rivierbootervaring omvat een glas wijn en een selectie van traditionele voorgerechten. Het is een ideale activiteit voor vroeg in de avond en bevat kijkjes op topattracties in Rome, zoals de Sint-Pietersbasiliek in Vaticaanstad naast een aantal van de historische bruggen in de stad.
Stap aan boord bij het Tibereiland in Rome en bereid u voor op de boottocht. Aan boord van een ruime rivierboot, met een capaciteit voor 50 personen, vaart u over de rivier de Tiber en bewondert u de bezienswaardigheden. Terwijl de muziek speelt, proeft u een selectie traditionele voorgerechten.
In Italië wordt eten zelden gegeten zonder een glas wijn, en deze boottocht is geen uitzondering. Geniet van een glas rode of witte wijn als aanvulling op de gerechten terwijl u vaart. Als u wilt genieten van nog meer wijn, zijn drankjes verkrijgbaar bij de bar aan boord.
De route leidt u langs de rivier vanaf het Tibereiland en onder een reeks prachtige Romeinse bruggen zoals de Ponte Garibaldi, Sisto, Maszzini en Cavour. Kijk uit naar opvallende bezienswaardigheden, zoals het Castelo Sant'Angelo en de Sint-Pietersbasiliek in Vaticaanstad, en geniet van het uitzicht vanuit een ander uitkijkpunt.
Na 1,5 uur varen op het water vaart de boot terug naar het startpunt waar uw boottocht eindigt.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ponte Sant'Angelo (Engelenbrug)
Vertrektijd:
Ontmoeting om 17:00 uur voor de rondvaart van 17:30 uur
Duur:
75 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Riviercruise over de Tiber in Rome met aperitivo

Tiber boat trip

Inbegrepen:
 • Boottocht over de Tiber
 • Muziek aan boord
 • Voorgerechten
 • 1 glas rode of witte wijn (per persoon)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Het wijnbarmenu kan niet worden geselecteerd ter plaatse. We hebben 4 menu's en deze rouleren elke 3 tot 4 weken. Informeer ons ten minste 48 uur voor uw cruise als u dieetwensen hebt (vegetarisch, glutenvrij, enzovoort)
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie