Viator

Combinatietour Rome: wandeling door de Vaticaanse musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek (zonder wachtrij)

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: Flexibel
Van USD 141,74

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken de topattracties van Rome, het Vaticaan en het Colosseum, tijdens deze gecombineerde tour van een hele dag. De tour wordt nog mooier door snelle, directe toegang zonder wachtrij tot beide attracties. Ga met een ervaren gids de gewijde Vaticaanse Musea in via een exclusieve, gereserveerde ingang, waarbij u zelfs de standaard voorkeursrijen zonder wachtrij overslaat. Bekijk de rijke artistieke schatten, waaronder Michelangelo's buitengewone muurschilderingen in de Sixtijnse Kapel en breng daarna een bezoek aan de prachtige Sint-Pietersbasiliek. Na wat vrije tijd voor de lunch (op eigen kosten), slaat u de wachtrijen over bij het Colosseum en het Forum Romanum, voor een tour met gids door het prachtige amfitheater en de beeldende ruïnes van het Forum.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Vermijd de wachtrijen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
Ga op eigen gelegenheid naar het startpunt van de tour in Vaticaanstad en maak kennis met uw ervaren gids. Wandel vervolgens de Vaticaanse Musea binnen via een speciale gereserveerde toegang, en sla niet alleen de lange standaardrijen maar ook de voorkeursrijen over als u via deze entree van onze tourpartner voor de Vaticaanse Musea naar binnen gaat.
Volg uw gids naar het wereldberoemde musea, de thuisbasis van een uitgebreide collectie kostbare kunstschatten die sinds de 16e eeuw door pausen werd vergaard, met onder andere klassieke beeldhouwwerken en meesterwerken uit de renaissance.
Bekijk de Tapijtengalerij en Kaartengalerij, en wandel door de verfijnde Kandelarengalerij, waar Romeinse beeldhouwwerken en kandelaren te zien zijn, terwijl uw gids vertelt over de geschiedenis.
Poseer voor foto's bij het schitterende beeldhouwwerk in de Cortile della Pigna en loop daarna door de vier Rafaël-zalen om de indrukwekkende muurschilderingen te bewonderen voordat u naar de oogstrelende Sixtijnse Kapel, de kroon van het Vaticaan gaat.
Bekijk de spectaculaire plafondfresco De schepping van Adam, geschilderd tussen 1508 en 1512, en geniet van Het laatste oordeel achter het altaar, nog een van zijn meesterwerken.
Ga vervolgens naar de Sint-Pietersbasiliek, de grootste kerk in het christendom. Loop binnen wat rond en bewonder de majestueuze koepel en twee buitengewone kunstschatten - Michelangelo's glorieuze La Pietà en Bernini's prachtige bronzen baldakijn boven het altaar.
Na wat vrije tijd voor de lunch (op eigen kosten) of een wandeling, gaat u op eigen gelegenheid (op eigen kosten) naar het beginpunt van de volgende tour - uw middagbezoek (zonder wachtrij) aan het Colosseum, Forum Romanum en de Palatijn.
Sla de wachtrijen bij de hoofdingang van het Romeinse amfitheater over en verken de eerste en tweede verdieping terwijl u luistert naar gruwelijke verhalen over de gladiatorengevechten, zeeslagen en executies die hier werden uitgevoerd om keizers en tot wel 500.000 jammerende toeschouwers te vermaken.
Loop daarna naar het nabijgelegen Forum Romanum, ooit het middelpunt van het Romeinse politieke en commerciële leven, en thuisbasis van fascinerende ruïnes. Bekijk verschillende bezienswaardigheden, zoals de tempel van Julius Caesar, en wandel vervolgens de Palatijn op om te genieten van een adembenemend uitzicht over de ruïnes en het Circus Maximus van Nero, een stadion voor strijdwagens.
Uw tour eindigt hier, waar u afscheid neemt van uw gids.
Let op: in het laagseizoen verandert de volgorde van bovenstaande sightseeingtour. De tour naar het Colosseum en het Forum vindt in de ochtend plaats, gevolgd door een tour naar de Vaticaanse Musea en de Sint-Pietersbasiliek in de middag.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Rome
Vertrektijd:
Laagseizoen I: 29 oktober 2017 - 24 maart 2018
Laagseizoen II: 28 oktober 2018 - 18 november 2018

Vertrektijd in de ochtend: groepstour Colosseum:
10:00 uur (uiterlijk om 9:45 uur aanwezig)
Vertrektijd in de middag: groepstour Vaticaans Museum:
14:30 uur (niet later dan 14:15 uur aanwezig)

Hoogseizoen: 25 maart 2018 – 28 oktober 2018
Vertrektijd in de ochtend: groepstour Vaticaans Museum:
9:00 uur (niet later dan 8:45 uur aanwezig)
Vertrektijd in de middag: groepstour Colosseum:
15:00 uur (u dient uiterlijk om 14:45 uur aanwezig te zijn)
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij de Sint-Pietersbasiliek of de Palatijn

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.00 uur
Code: EN1000

Boek uw 9 uur durende tour met vertrek om 10:00 uur

Engels
Van
USD 141,74
Prijsgegevens
Vertrek om 09.00 uur
Code: EN0900

Boek uw 9 uur durende tour met vertrek om 9:00

Engels
Van
USD 146,71
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Combinatietour Rome: wandeling door de Vaticaanse musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek (zonder wachtrij)

Full Day Vatican and Colosseum Tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Directe toegang zonder wachtrij tot de Vaticaanse Musea via een gereserveerde ingang
 • Toegangskaart en reserveringskosten voor Vaticaanse Musea
 • Toegang tot de Sixtijnse Kapel
 • Toegang zonder wachtrij voor Colosseum, Forum Romanum en Palatijn
 • Entreeprijs voor Colosseum, Forum Romanum en Palatijn
 • Audioheadsets indien nodig
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Transfers tussen de twee tours
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Op woensdag kan het zijn dat er tijdens de ochtendtour geen toegang mogelijk is tot de Sint-Pietersbasiliek en het Sint-Pietersplein vanwege de pauselijke audiëntie
 • De basiliek kan ook op het laatste moment gesloten worden voor religieuze ceremoniën. Wanneer dit gebeurt, bieden wij deelnemers een langere tour door de Vaticaanse Musea in overeenstemming met de vermelde totale lengte van de tour. Hoewel wij proberen om tourgroepen van tevoren te informeren over eventuele geplande onderbrekingen van de openingstijden van de basiliek, is dit niet altijd mogelijk en in deze gevallen kunnen wij geen restitutie of korting bieden.
 • Let op: grote tassen/statieven/paraplu's/rugzakken zijn niet toegestaan in het Vaticaan en moeten bij de gratis bagageopslag worden ingecheckt. Neem deze voorwerpen niet mee, anders moet u de rondleiding eerder verlaten om ze op te halen bij de ingang. Alleen kleine tassen zijn toegestaan.
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Geen plaats voor kinderwagens
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Let op: alleen tijdens het laagseizoen duurt de pauze tussen de twee tours ongeveer 75 minuten. Daarom raden we onze deelnemers aan om snel te gaan lunchen om weer op tijd terug te zijn voor de geplande middagtour
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.