Stadswandeling door Rome rond Kerst

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 48,23

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bent u op zoek naar een tour door Rome in de kerstperiode? Doe dan mee met onze bijzondere stadswandeling door Rome op eerste kerstdag en zie de Eeuwige Stad in al haar pracht en praal, met onder andere de beroemde kerststal en kerstboom op het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad. Laat u betoveren door de pittoreske geplaveide steegjes van Rome en bezoek alle beroemde locaties, waaronder het Pantheon (alleen de buitenkant), Piazza di Spagna, Piazza Navona (met kerstmarkt), de Trevi-fontein en de Spaanse Trappen. Daarnaast bezoekt u tevens een plaatselijk café waar u kerst kunt vieren boven een Italiaanse koffie of warme chocolademelk.

Talen tour

Gids Engels
Bewonder een aantal van de beroemdste bezienswaardigheden van het christendom tijdens deze kerstwandeling door Rome! De wandeling begint bij de Spaanse Trappen met zijn levendige sfeer en een prachtig uitzicht op de smalle steegjes die door het hart van het historisch centrum van Rome kronkelen. Maak een wandeling langs de beroemde en chique winkelstraat Via dei Condotti waar alle winkels versierd zijn met kerstlampjes ter ere van de feestdagen, voor u een van de meest romantische monumenten van Rome bezoekt: de Trevi-fontein.

Vervolg uw wandeling door Rome en houd halt op het Piazza Colonna bij de zuil die werd opgericht door Marcus Aurelius. De inwoners van Rome beschouwen deze zuil als het centrum van de stad. De volgende tussenstop is het Pantheon, met zijn indrukwekkende stenen koepel en open oog (oculus) dat altijd indruk maakt. Hierna betreedt u de kleurrijke kerstwereld van Piazza Navona met een lokale kerstmarkt. Hier hoort u alles over de Italiaanse kerstheks ‘La Befana’.

En tot slot is kerst in Rome niet compleet zonder een bezoek aan het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad, met de indrukwekkende kerststal en kerstboom.

Het maximumaantal personen voor deze wandeling met kleine groep is 25, wat verzekert dat uw reisgids u persoonlijke aandacht kan geven.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Dicht bij metrostation Piazza di Spagna
Vertrektijd:
15:30 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Tour eindigt op het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Stadswandeling door Rome rond Kerst

Rome Christmas Day Walking Tour

Inbegrepen:
 • Stadswandeling van 3 uur door Rome rond Kerst
 • Commentaar met kerstthema door zeer deskundige gids
 • Koffie of warme chocolademelk in plaatselijk café
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Er worden momenteel herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de Spaanse Trappen (of de omliggende gebouwen) en die kunnen zichtbaar zijn op de foto's die u maakt
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.