Viator

Privérondleiding: kunsthistorische wandeling door het oude Rome

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 109,19

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de oude kunstwerken van Rome in stijl tijdens deze privérondleiding met een kunstkenner. U krijgt persoonlijke aandacht van uw gids die is gespecialiseerd in kunstgeschiedenis, tijdens deze privérondleiding langs de culturele hoogtepunten van het oude Rome. Na afloop van de rondleiding hebt u veel bijgeleerd over de geschiedenis van het oude Rome: van het ontstaan van de stad tot de val van het Romeinse Keizerrijk.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Geleid door een kunsthistoricus
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Uw wandeling langs de kunstwerken van het oude Rome begint met een bezoek aan de beroemde Capitolijnse musea op de Capitolijn bij het standbeeld van Marcus Aurelius te paard. De beroemde collectie is tentoongesteld in prachtige zalen versierd met 16e-eeuwse fresco's. Hoogtepunten zijn de oude monumentale beelden, vazen en belangrijke monumenten, zoals het originele beeld van Marcus Aurelius, de ruïnes van de tempel van Jupiter uit de 6e eeuw voor Christus en het Tabularium. Vanaf hier hebt u een prachtig uitzicht over het Forum Romanum, waar uw privégids uitgebreid over zal vertellen.

Wanneer u van de Piazza del Campidoglio richting het Forum wandelt, ziet u de Markten van Trajanus, het Forum van Trajanus en de prachtige Zuil van Trajanus, waar uw gids ook meer over zal vertellen.

Deze uitgebreide privérondleiding langs de kunstwerken van het oude Rome wordt geleid door een deskundige gids die gespecialiseerd is in kunstgeschiedenis. Vermeld bij boeking eventuele bijzondere interessegebieden (kunst, architectuur, geschiedenis, cultuur), zodat uw gids hiermee rekening kan houden bij het voorbereiden van de privérondleiding.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Piazza del Campidoglio, voor het standbeeld van Marcus Aurelius te paard
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij Piazza Venezia

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 14.30 uur
Code: EN1430

Vertrekt om 14:00 uur

Engels
Van
USD 109,19
Prijsgegevens
Vertrek 17.30 uur
Code: EN1730

Vertrekt om 17:30 uur

Engels
Van
USD 109,19
Prijsgegevens
Vertrek om 09.30 uur
Code: EN0930

Vertrekt om 09:30 uur

Engels
Van
USD 109,19
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privérondleiding: kunsthistorische wandeling door het oude Rome

Roman Forum
©shutterstock_82765993

Inbegrepen:
 • Entree
 • Professionele kunsthistoricus als gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.