Privétransfer bij vertrek: van hotels in Umbrië naar de luchthaven Rome Fiumicino of hotels in Rome

 • Tourcode: 5476UMBRIAROM
 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: Varieert
Van USD 92,82

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Kies voor een rustige en probleemloze reis van Umbrië naar de luchthaven Rome Fiumicino of een hotel in Rome met deze privétransfer. Vanaf uw hotel in Umbrië haalt een betrouwbare privéchauffeur u op en brengt u veilig naar de luchthaven of uw hotel in Rome. Ontspan tijdens de reis in een comfortabel voertuig met airconditioning en WiFi.

Hoogtepunten

 • Transfer van/naar vliegveld
Ongeacht waar u verblijft in Umbrië komt een professionele chauffeur u bij uw hotel ophalen voor de reis naar Rome. Of u nu alleen, samen met iemand of zelfs in een groep reist: de transfer brengt u naar een hotel in het centrum van Rome of naar de luchthaven Fiumicino. 
Of u nu in Norcia, Perugia, Orvieto, Spoleto of Todi verblijft, er komt een chauffeur om u naar Rome te brengen. Ontmoet uw chauffeur op de afgesproken tijd en ontspan in de comfortabele auto met gratis draadloos internet. 
Geef uw vluchtgegevens of het adres van uw hotel in Rome door bij de boeking. Uw transfer wordt dan automatisch bevestigd. 24 tot 48 uur van tevoren bevestigt u het exacte tijdstip en het adres waar u wordt opgehaald. Het nummer van de contactpersoon wordt afgedrukt op uw voucher. 
Prijs is per persoon, gebaseerd op acht volwassenen per auto/voertuig.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw hotel in Umbrië
Vertrektijd:
De door u gekozen tijd (transfers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar)
Duur:
Varieert
Gegevens terugreis:
Eindpunt op het vliegveld van Rome Fiumicino of bij centraal gelegen hotels in Rome

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Privétransfer bij vertrek: van hotels in Umbrië naar de luchthaven Rome Fiumicino of hotels in Rome

Private Departure Transfer

Inbegrepen:
 • Privétransfer (enkele reis)
 • Wi-Fi
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Kosten voor extra bagage (indien van toepassing)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • De duur van de transfers is een schatting. De exacte duur is afhankelijk van het tijdstip en de verkeersomstandigheden
 • Elke reiziger mag maximaal 1 koffer en 1 draagtas meenemen. Voor extra bagage of grote spullen (zoals surfboards, golfclubs of fietsen) kunnen beperkingen gelden. Vraag voor u op reis gaat aan uw organisator of uw extra bagage wordt geaccepteerd.
 • Prijs is per persoon, op basis van 8 volwassenen per auto/voertuig.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.