Pompeii Express-tour vanuit Rome per hogesnelheidstrein

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 7 uur (circa)
Van USD 229,53

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Hebt u weinig tijd maar wilt u graag Pompeï bezoeken? Deze tour van een halve dag vanuit Rome is de perfecte gelegenheid om de archeologische ruïnes van Pompeï te bewonderen, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Reis met een hogesnelheidstrein van Rome naar Napels en met een touringcar naar Pompeï, gevolgd door een wandeltocht van 2 uur onder begeleiding van een gids. Het leuke en interessante commentaar tijdens de ontdekkingsreis brengt de oude stad tot leven. Bovendien brengt u een bonusbezoek aan een intrigerende ‘domus’: een woning waar vroeger de Romeinse elite woonde.
Ontmoet uw gastheer of gastvrouw op station Termini in Rome voor uw treinkaartjes. Vervolgens stapt u in de hogesnelheidstrein naar het centrale station van Napels, waar u na een uur aankomt. U ontmoet uw lokale gids zodra u de trein verlaat en verruilt voor een trein met airconditioning voor een korte rit naar Pompeï.

Bij aankomst gaat u direct naar de ruïnes met uw ticket zonder wachtrij. Hier vertelt uw gids u meer over het verleden en het heden van de locatie. Pompeï staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is een van de bekendste locaties ter wereld vanwege de uitstekend bewaarde ruïnes: de hele stad is eeuwenlang bedolven geweest onder een dikke laag vulkanisch gesteente.

Verken straten geflankeerd met monumenten, fossielen en ruïnes en bekijk de bezienswaardigheden die een inzicht bieden in het leven in een drukke stad uit de oudheid. Het hoogtepunt is een bezoek aan een domus, waar ooit waarschijnlijk een rijke Romeinse familie woonde. Zie met eigen ogen hoe de invloedrijkste mensen van Pompeï leefden en bewonder de levendige fresco's van goden, wezens en landschappen die de ruimtes vullen.

Na uw 2 uur durende tour neemt u even pauze om te genieten van een kopje koffie (op eigen kosten) of kunt u wat souvenirs kopen in de souvenirwinkel. Vervolgens keert u terug naar het afgesproken punt en stapt u weer in de bus voor de reis terug naar Napels. Tot slot stapt u in de trein waarna uw tour aan het begin van de middag eindigt op het station Rome Termini.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Rome
Vertrektijd:
7:15 uur
Duur:
7 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij station Termini in Rome

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Pompeii Express-tour vanuit Rome per hogesnelheidstrein

Pompeii Archaelogical World Heritage Site

Inbegrepen:
 • Inclusief vervoer per trein van Rome naar Napels
 • Rit per touringcar vanuit Napels naar Pompeï
 • Wandeltocht door Pompeï
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Lunch
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Het spijt ons dat we geen gasten met rolstoel of andere hulpmiddelen die speciale ondersteuning nodig hebben kunnen ontvangen. We kunnen ook geen wandel- of kinderwagens op onze groepsreizen ontvangen
 • Tijdens deze tour wordt redelijk veel gewandeld en wij raden u daarom aan om comfortabele schoenen aan te trekken
 • Op enkele locaties die worden bezocht, is er geen schaduw en het kan er erg warm zijn in de zon. We raden u aan om bij warm weer een hoed, zonnebrandcrème en een fles water mee te nemen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.