Ontdek de eeuwenoude ruïnes van Pompeï: dagtrip vanuit Rome

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 13 uur (circa)
Van USD 148,56

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Haal alles uit uw dagtrip vanuit Rome door een tour naar de ruïnes van Pompeii te combineren met een uitstapje naar Napels. Laat u door de bus meevoeren langs de bezienswaardigheden van Napels: het Palazzo Reale, Castel dell’Ovo, Piazza del Plebiscito en nog veel meer. Duik in de geschiedenis van de koningen van Huis Bourbon die ooit over de stad regeerden en reis vervolgens door naar Pompeii. Na een lunch onderweg bekijkt u de ruïnes die op de UNESCO-lijst staan. Bewonder de monumenten die eeuwenlang bedolven lagen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
De tour begint als u wordt opgehaald bij uw hotel in het centrum van Rome of bij een ontmoetingsplaats in de stad, bij station Termini. Eerst rijdt u zuidwaarts naar de regio Campania. Terwijl u uitkijkt over het mooie landschap van Castelli Romani, kunt u de abdij Montecassino zien. Dit is een spectaculair Benedictijns klooster boven op een heuvel.

Na een reis van ongeveer drie uur arriveert u in de zuidelijke regio Campania. U rijdt rechtstreeks naar de hoofdstad Napels, waar u vanuit de comfortabele touringcar kunt genieten van een prachtig uitzicht over Napels.


Hierna verlaat u de stad en rijdt u naar het zuiden richting de Vesuvius. U passeert de steden Ercolano (Herculaneum), Torre del Greco en Torre Annunziata voordat u aankomt in de stad Pompeii. U stopt voor een welverdiende lunch in een van de traditionele restaurants van de stad. Daarna bezoekt u de ruïnes van Pompeii, die op de UNESCO-lijst staan, tijdens een wandeling van 2 uur. U hoort hoe de oude stad eeuwenlang begraven lag onder de vulkanische as van de Vesuvius, en ziet ongelofelijke opgravingen van oude monumenten, zoals Teatro Grande, een theater met plaats voor 5000 mensen.

Na de rondleiding keert u terug naar de bus en reist u noordwaarts terug naar Rome. Uw tour eindigt bij het beginpunt, bij station Termini. U kunt ook worden afgezet bij Via Veneto, Piazza Barberini, Piazza Venezia of Piazza della Repubblica. Dit kunt u gedurende de dag doorgeven aan uw gids.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ontmoetingspunt Via Giovanni Amendola 32. 
Als alternatief kunt u zich op verzoek laten ophalen bij het hotel. Dit geldt ALLEEN voor centraal gelegen hotels (neem contact op met de organisator voor verdere informatie).
Vertrektijd:
7:30 uur
Duur:
13 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij station Termini of een van de volgende locaties naar keuze: Via Veneto, Piazza Barberini, Piazza Venezia of Piazza della Repubblica

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Engels
Code: EN0730

Dagtrip naar Napels en Pompeï vanuit Rome in het Engels. Opmerking: dit is een meertalige Tour

Engels
Van
USD 148,56
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Ontdek de eeuwenoude ruïnes van Pompeï: dagtrip vanuit Rome

Explore the ruins of Pompeii with a local guide on foot

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning (maximaal 50 personen)
 • Lunch
 • Entree voor Pompeii
 • Ophalen bij het hotel (alleen bij bepaalde hotels in het centrum van Rome - moet na de boeking worden bevestigd door de organisator) 
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Drinken
 • Afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Opmerking: dit is een meertalige tour
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Reisplan:
 • Vertrek vanuit Rome
 • Napels - panoramisch uitzicht vanuit de bus
 • Pompeï - stop voor de lunch
 • Pompeï - bezoek aan archeologische opgravingen
 • Torre del Greco - oude koraal- en cameefabriek
 • Terug naar Rome
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: marjoleintje b , november 2015

I was there with my grandson of 13 years old and we enjoyed our trip I already did this trip 2 years ago and certainly will recommend this to friends.
Guide was very good and no complains what so ever. Hope to book another trip next time I visit Roma.

Beoordeling door: Greta V , België, april 2014

Napels was iets te weinig
Pompeii was schitterend met zeer goede gids
Touroperator was wel 45 minuten later dan afgesproken, en stuurde ook geen bericht

Beoordeling door: Jan Gerrit S , april 2014

Prima georganiseerd en een mooie dagtrip ter afwisseling tijdens een weekje Rome!

Beoordeling door: Angela d , juli 2013

Super geslaagde dag. De bus was comfortabel, gids in de bus en in pompeii prima. De lunch in Napels bestond uit spaghetti met rode saus (zonder vlees) of Soep en gebakken aardappels en een stukje vlees (was niet veel bijzonders maar prima te doen). Leuk om nog even in Napels rondgereden te hebben waarbij de gids ook veel vertelde. Pompeii zeer indrukwekkend en goed geregeld.

Beoordeling door: Sidney M , maart 2015

Gids in de bus goed. Gids in Napels minder. Manier van spreken was storend. Deel Napels zelf stelde niets voor. Pompeï is een aanrader.

Beoordeling door: Annick B , juli 2014

Correcte hotel pick-up na telefonische herbevestiging reservatie. Korte bustour door Napels is niet de moeite waard, hadden beter eerst Pompei kunnen bezoeken en achteraf het Nationaal Archeologisch museum in Napels, want daar kan men meer authentieke zaken zien dan in Pompei zelf, waar alle beelden replica waren. Eigenlijk waren we een beetje teleurgesteld, 8 uur of meer nog op de bus, en slechts 3 uurtjes te Pompei doorgebracht. Middagmaal was OK, maar in een erg ongezellige taverne. Gids was OK. Eigenlijk vind ik het zijn geld (240 Euro voor 2 personen) niet waard.

Beoordeling door: Nico S , juli 2014

De gids was goed en gaf goed uitleg. Wij vonden het negatief dat wij slechts 2 uur in Pompeii waren terwijl de reis 13 uur had geduurd. De tour door Napels was een rondrit, daar hadden wij niets aan. Slechte lunch. Misschien is het beter de prijs wat te verlagen en klanten zelf een lunchadres te laten uitzoeken. Daarnaast is het beter om niet naar een winkel te gaan voor een rondleiding, erg saai en zonde van de tijd.