Viator

Jubeljaar 2016 privédagtour van de kerkvaders in Rome inclusief limo-VIP-service

 • Tourcode: 7595P29
 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 6 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Petrus en Paulus staan voor het begin van het christendom. Dit nieuwe geloof gaat vanaf de kust van het Midden-Oosten in Palestina naar Rome. In de voetsporen van deze twee ongelooflijke mannen kunnen we de eenvoud ontdekken en worden we geraakt door het leven van deze vroege vaders die bereid waren hun levens te offeren voor het verspreiden van het woord van spijt, liefde en vergeving, dat Jezus aan de mens gaf. Deze tour leidt u naar de meest intieme en heilige plaatsen van het vroege christendom in Rome.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Vermijd de wachtrijen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
Deze tour is bedoeld om een bezoek te brengen aan de minder bekende en intiemere plekken van het christendom. Een tour voor een diepgaande ervaring van wat het eigenlijk echt betekende om een christen te zijn ten tijde van Petrus en Paulus. Deze twee mannen zijn de twee belangrijkste apostelen aan wie wij de verspreiding van de boodschap van liefde van God te danken hebben. Hun toewijding aan hun missie op aarde hebben zij beiden moeten betalen met hun leven. Het is voor de moderne christen moeilijk de ware betekenis van hun offer 2000 jaar geleden te begrijpen, wat het betekende om christen te zijn, hun huis te verlaten om te preken in vreemde en gevaarlijke landen in een vijandig rijk, waarbij ze alles riskeerden, inclusief hun leven. Boven alles waren Petrus en Paulus mannen, kwetsbaar en sterk tegelijk. Verken hun levens, beleef hun twijfels, hun leed en uiteindelijk hun offer in deze tour, die u naar de meest markante locaties van Rome leidt die verbonden zijn met deze twee heiligen.

Bezoek de catacomben waar christenen werden begraven en waar de relikwieën van Petrus en Paulus werden bewaard in tijden van gevaar en invasies. Volg de ochtendtour in de voetsporen van het leven van Petrus. De kerk Domine Quo Vadis, waar Petrus Jezus ontmoette terwijl hij ontsnapte aan Rome en zijn lot. Jezus ging naar Rome om daar voor de tweede keer voor ons te sterven, wat het moment was waarop Petrus van gedachten veranderde en het belang van zijn missie volledig begreep. Hierdoor keerde hij terug naar Rome en confronteerde hij zichzelf met zijn lot. Petrus werd gevangen gezet in een donkere, vochtige en koude gevangenis in Rome, de Mamertijnse gevangenis, waar hij zijn laatste momenten in gebed doorbracht voordat hij werd gekruisigd. Wij vragen u hetzelfde te doen, te bidden in de kapel in de gevangenis en opnieuw verbinding te maken met God, zijn offer en genade voor de mens. Na de lunch in uw eigen tempo gaat u door met de tour en ontdekt u het leven van de heilige Paulus, een edele Romeinse soldaat die alles verliet dat hij had: zijn leven, carrière, gezin en land om de boodschap van genade van God te verspreiden. Paulus werd gevangen genomen in Rome en vervolgens onthoofd uit de buurt van indiscrete getuigen, in een Romeinse straat. Deze tour neemt u mee naar de plaats waar hij gevangen werd genomen: de Mariakerk aan de Via Lata, waar u de pilaar kunt zien waaraan hij werd vastgeketend, de muren kunt aanraken die hem hier voor het laatst als vrij man zagen binnenlopen, die zijn woorden van vergeving en hoop hoorden. Wij raden u een moment van gebed en concentratie aan om terug te gaan naar de donkere dagen en de omvang te begrijpen van de opoffering van Paulus. Daarna gaan we naar het klooster van de Drie Fonteinen. Hier werd de heilige Paulus onthoofd, waarbij zijn hoofd driemaal stuiterde voor het tot stilstand kwam en zo drie bronnen van wonderlijk water deed ontspringen. De straat waar Paulus zijn laatste stappen zette is nog steeds zichtbaar en we nodigen uit om zijn zelfde pad in stilte en meditatie te lopen naar de locatie van zijn onthoofding.


Programmagegevens

Vertrekpunt:
Ophaalservice
Vertrektijd:
Dagelijks om 09:00 uur
Duur:
6 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Afzetten

Aanvullende informatie

Jubeljaar 2016 privédagtour van de kerkvaders in Rome inclusief limo-VIP-service

Pietro e Paolo Pala Stefaneschi

Inbegrepen:
 • Entree
 • Professionele gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Dagtour met limousine VIP-service
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.