Ballonvaart vanuit Rome boven Lazio

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 351,29

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Laat u door de wind meevoeren tijdens deze 1 uur durende ballonvaart boven het glooiende landschap van Lazio in de buurt van Rome. Sta vroeg op en bereid u voor om op te stijgen vanuit het plaatsje Magliano Sabina. Ervaar een vredig gevoel terwijl u door de ochtendlucht zweeft. Bekijk het schilderachtige landschap onder u en glijd over de groene wijngaarden, licht glooiende heuvels en majestueuze kastelen. Proost met een feestelijk glas mousserende wijn na de landing op deze onvergetelijke ervaring. Upgrade voor afhalen bij en terugbrengen naar uw hotel in Rome.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dit maakt u maar eens in uw leven mee
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters
Ga op eigen gelegenheid naar de plek waar de ballon zal opstijgen in de buurt van het dorpje Magliano Sabina, ongeveer een uur rijden vanaf Rome. U kunt uw arrangement ook uitbreiden met vervoer inclusief ophalen en wegbrengen vanaf uw hotel in het centrum van Rome.

Maak kennis met uw professionele piloot en bemanning en bereid u voor op de vlucht met een uitgebreide veiligheidsbriefing. Stap in de mand en zet u schrap voor de vlucht.

Elke mand biedt plaats aan maximaal 16 personen, waardoor u voldoende ruimte hebt om comfortabel van de ballontocht te genieten. U stijgt steeds hoger en hoger, waarbij de ballon een maximale hoogte van ongeveer 600 meter bereikt. Vanaf dit uitkijkpunt in de lucht geniet u vanuit een heel nieuw perspectief van het landschap.

Bewonder het schitterende landschap onder u. Deze schilderachtige regio rond Lazio is bezaaid met wijngaarden, indrukwekkende kastelen en cipressen. Ontspan en geniet van de vredige atmosfeer terwijl het ochtendbriesje de ballon - en u - meevoert door de lucht.

Hef na de landing een glas champagne om de afloop van dit spannende avontuur te vieren. Daarna brengt een pendelbus u terug naar de plek waar de ballon is opgestegen.

Sluit de tour af met afscheid nemen van de bemanning en uw medepassagiers. Ga vervolgens op eigen gelegenheid of met georganiseerd vervoer terug naar uw accommodatie in het centrum van Rome.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Magliano Sabina of uw centraal gelegen hotel in Rome
Vertrektijd:
Begint om ongeveer 7:00 uur. Neem de dag voor uw ballonvaart contact op met de lokale reisorganisator om de exacte vertrektijd te bevestigen (contactgegevens staan op uw bevestigingscoupon)
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen vlucht
Code: FLIGHTFLR

Begint en eindigt bij het vertrekpunt in Magliano Sabina

Engels
Van
USD 351,29
Prijsgegevens
Vlucht plus vervoer
Code: TRANSFLR

Begint en eindigt bij uw hotel in het centrum van Rome

Engels
Van
USD 422,74
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Ballonvaart vanuit Rome boven Lazio

Hot Air Balloon Flight near Rome

Inbegrepen:
 • Privévervoer heen en terug vanuit Rome (indien optie geselecteerd)
 • Ervaren piloot en bemanning
 • 1 glas mousserende wijn
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • De precieze plek waar de luchtballon wordt opgelaten in Magliano Sabina varieert afhankelijk van wind en weersomstandigheden. De dag voor uw ballonvaart krijgt u informatie over de precieze opstijgplaats en het reisplan
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.