Dagtrip naar Florence vanuit Rome met lunch

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 15 uur (circa)
Van USD 181,02

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek Florence op een dagtrip vanuit Rome en bekijk de topattracties van de stad onder begeleiding van een deskundige gids! Begin met een rondleiding door de ongelofelijke galerie Accademia, waar u Michelangelo’s ‘David’ en Botticelli’s ‘Madonna en kind’ kunt bewonderen, en verken vervolgens de stad tijdens een uitgebreide rondwandeling. Laat u overweldigen door de koepel van Brunelleschi in de dom van Florence en eindig uw verblijf in Florence met een bezoek aan een van de legendarische scholen voor leerbewerking, waar u dit traditionele ambacht van dichtbij kunt meemaken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Ophalen van hotel inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Lunch inbegrepen
De tour begint wanneer u wordt opgehaald bij uw centraal gelegen hotel in Rome, of stap in de touringcar in het centrum van de stad, bij station Termini. Verlaat Rome en reis noordwaarts naar het pittoreske Toscane. U doorkruist de groene vallei rondom de rivier de Tiber en heuvels met olijf- en wijngaarden. Uw bestemming van vandaag is het prachtige Florence, de even charmante hoofdstad van de streek.

De eerste stop in de stad is de wereldberoemde Galleria dell'Accademia, de thuisbasis van Michelangelo’s oorspronkelijke beeld van David, dat u uiteraard kunt bezichtigen tijdens uw tour! Ga naar binnen om de hoogtepunten van de Accademia te bekijken met uw ervaren gids. U komt meer te weten over het door Michelangelo nooit voltooide Quattro Prigioni (een sculptuur van gevangenen die proberen zich te bevrijden uit het marmer waarin ze zijn gehouwen) en u bezichtigt Botticelli's Madonna met kind, naast andere belangrijke werken.

Verlaat het museum en begin uw stadswandeling om topattacties zoals de Duomo di Firenze (kathedraal van Santa Maria del Fiore) te bekijken. Bewonder de opvallende oranje koepel van de kathedraal, ontworpen door de in renaissance vooraanstaande Filippo Brunelleschi, en vervolgens de klokkentoren van Giotto – nog zo'n meesterwerk uit de renaissance.

Stop bij Piazza della Signoria voor een lunch in een typisch Florentijns restaurant, en vervolg uw stadswandeling naar de Basilica di Santa Croce (kerk van het Heilig Kruis) om te zien waar Michelangelo begraven ligt. Bezoek ten slotte een van de bekendste scholen in de leerbewerking in Florence. Daar ontdekt u eveneens alles over oude Toscaanse ambachten zoals goudbewerking en mozaïeken maken.

U gaat terug naar de bus met uw gids en rijdt terug naar Rome. De tour eindigt bij uw hotel. U kunt ook worden afgezet bij Via Veneto, Piazza Barberini, Piazza Venezia of Piazza della Repubblica. Dit kunt u gedurende de dag doorgeven aan uw gids.

Klik op de knop 'Aanvullende informatie bekijken' hieronder om het ontmoetingspunt van de tour te bekijken, bij station Termini.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ontmoetingspunt Via Giovanni Amendola 32. 
Als alternatief kunt u worden opgehaald bij het hotel. Dit geldt ALLEEN voor centraal gelegen hotels (neem contact op met de leverancier voor meer informatie).
Vertrektijd:
7:30 uur
Duur:
15 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Het eindpunt is hetzelfde als het beginpunt. U kunt de tour ook afsluiten bij Via Veneto, Piazza Barberini, Piazza Venezia of Piazza della Repubblica in het centrum van Rome

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Engels
Code: EN0730

Dagtrip naar Florence vanuit Rome met Engelssprekende gids. Opmerking: dit is een meertalige tour

Engels
Van
USD 181,02
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Florence vanuit Rome met lunch

Florence Day Trip from Rome
©73132486

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning (maximaal 50 personen)
 • Lunch
 • Plaatselijke gids
 • Toegangsprijs voor Galleria dell'Accademia
 • Ophalen bij hotel (alleen voor bepaalde hotels in het centrum van Rome - moet worden herbevestigd door de leverancier na de boeking) 
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Opmerking: dit is een meertalige tour
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn (8 personen). Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie