Avondwandeling door Trastevere en diner in villa

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 109,08

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
De kronkelende, geplaveide straatjes van Trastevere. Diner in een 17e-eeuwse villa. Combineer beide belevenissen op deze speciale wandeltour met diner in deze levendige wijk van Rome. Als het 'aperitivo-tijd' is in de bars in de buurt, begint de avond met een wandeling door de prachtige straatjes van Trastevere. De gids vertelt over de geschiedenis van de wijk en stopt bij een 17e-eeuwse villa. Maak kennis met de chef-kok en de familie die er woont en geniet van een viergangendiner met wijn in de tuin. Aan deze intieme groepstour kunnen slechts 15 personen deelnemen.

Talen tour

Gids Engels
De tour begint op het Piazza Trilussa, een klein maar levendig plein in het hart van Trastevere. U wandelt eerst over de geplaveide straatjes in de buurt, langs groepen bewoners die bij elkaar komen voor een aperitivo, en ontdekt weinig bekende steegjes en huizen met een lange geschiedenis.

Trastevere was ooit een Etruskische nederzetting en werd later een handelswijk aan de rand van de stad Rome. Grieken, joden, Romeinen en mensen uit alle lagen van de samenleving voelden zich thuis in de wijk en Trastevere is tot op de dag van vandaag nog steeds een kosmopolitische en levendige plek. Luister tijdens de wandeling naar boeiende verhalen over de geschiedenis en cultuur.

De wandeling leidt naar een 17e-eeuwse villa, verscholen in een pretentieloos achterafstraatje. Betreed samen met de gids de privévilla en maak kennis met de familie die er woont, en met de chef-kok die uw maaltijd in elkaar heeft gedraaid. Neem plaats in de tuin van de villa en geniet van vier gangen uit de traditionele Romeinse keuken, uiteraard met wijn om het menu compleet te maken.

Verrukkelijk eten, een goed gesprek en glas wijn in deze idyllische omgeving in Trastevere, een ervaring die u nooit meer vergeet. De tour eindigt na de maaltijd, en uw gids kan u aanwijzingen geven om terug te keren naar het centrum van Rome.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Trastevere, Rome
Vertrektijd:
19:00 uur (zorg ervoor dat u uiterlijk om 18:45 uur aanwezig bent)
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij de villa in Trastevere

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Avondwandeling door Trastevere en diner in villa

Evening Trastevere stroll

Inbegrepen:
 • Tour door Trastevere
 • Viergangendiner inclusief wijn
 • Plaatselijke gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Er is geen dresscode, maar comfortabele schoenen zijn aan te bevelen voor de wandeling door Trastevere
 • De plaatselijke organisator kan op deze tour helaas geen gasten ontvangen met rolstoel of andere hulpmiddelen die speciale ondersteuning nodig hebben
 • Buggy's of kinderwagens kunnen niet mee op deze tour
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie