Vaticaan zonder wachtrij: Dagtour inclusief Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: Flexibel
Van USD 57,97

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Sla de wachtrij over en geniet van exclusieve toegang tot de Vaticaanse Musea met deze tour met gids. Bewonder de vele kunstwerken, laat u verrassen door de architectuur en kunstvoorwerpen en wees getuige van de adembenemende schoonheid van de Sixtijnse Kapel aan het einde van deze tour door het Vaticaan.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Meedere keren per dag aangeboden
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Directe bevestiging
Als u Rome bezoekt om historische of religieuze redenen mag u een trip naar het Vaticaan niet missen, want het is ongetwijfeld een van de meest belangrijke en interessante bestemmingen in Europa.

Laat een professionele gids u rondleiden door de Vaticaanse Musea en kom meer te weten over de geschiedenis van de artefacten die hier te zien zijn. Bewonder de Sixtijnse Kapel waar een van de belangrijkste kunstwerken van Michelangelo te zien is. Bekijk ruimtes in de Sint-Pietersbasiliek die normaal gesproken gesloten zijn voor het grote publiek en geniet na de tour van de majestueuze basiliek (de Sint-Pietersbasiliek maakt geen deel uit van de tour die om 19:00 uur begint).

Bij deze tour met vertrek in de ochtend of in de middag vanuit het centrum van Rome krijgt u exclusieve toegang. Als er een wachtrij voor het Vaticaanse museum staat, is deze meestal erg lang en kan de wachttijd wel meer dan een uur zijn. Maar niet met deze tour! Er is een gereserveerde ingang zodat u niet in de wachtrij hoeft te staan.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Kantoor van plaatselijke organisator nabij het Vaticaan
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij de Sint-Pietersbasiliek (indien beschikbaar) en anders bij de Vaticaanse musea

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Groep voor het Vaticaan 10:30 uur
Code: TG1

Begeleide groepstour langs Vaticaanse musea en de Sixtijnse kapel met directe toegang tot de Sint-Pietersbasiliek (niet begeleid). Gemiddeld 25 personen per groep. We ontmoeten elkaar om 10:30 uur in ons kantoor aan de Via Vespasiano 18.

Engels
Van
USD 57,97
Prijsgegevens
Groep met de Sint Pieter 10:30 uur
Code: TG2

Begeleide groepstour langs Vaticaanse musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek. Gemiddeld 25 personen per groep. We ontmoeten elkaar om 10:30 uur in ons kantoor aan de Via Vespasiano 18.

Engels
Van
USD 75,36
Prijsgegevens
Groep voor het Vaticaan 14:30 uur
Code: TG3

Begeleide groepstour langs Vaticaanse musea en de Sixtijnse kapel met directe toegang tot de Sint-Pietersbasiliek (niet begeleid). Gemiddeld 25 personen per groep. We ontmoeten elkaar om 14:30 uur in ons kantoor aan de Via Vespasiano 18.

Engels
Van
USD 57,97
Prijsgegevens
Semiprivé met St. Pietersbasiliek om 13:00 uur
Code: TG4

Begeleide tour langs Vaticaanse musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek. Maximaal 13 personen per groep. We ontmoeten elkaar om 13:00 uur in ons kantoor aan de Via Vespasiano 18.

Engels
Van
USD 98,55
Prijsgegevens
Vatican German 12:00
Code: TG10

Vatican museums and Sistine chapel guided group tour with skip-the-line entrance to St. Peter's (not guided). 25 people on average in the group. We meet in our office in via Vespasiano 18 by 12:00pm.

Engels
Van
USD 57,97
Prijsgegevens
Vatican Spanish 12:00
Code: TG11

Vatican museums and Sistine chapel guided group tour with skip-the-line entrance to St. Peter's (not guided). 25 people on average in the group. We meet in our office in via Vespasiano 18 by 12:00 pm.

Engels
Van
USD 57,97
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Vaticaan zonder wachtrij: Dagtour inclusief Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel

Sistine Chapel

Inbegrepen:
 • Entree
 • Hoofdtelefoon om de gids duidelijk te horen
 • Professionele gids
 • Gegarandeerd voorbij aan lange wachtrijen
 • Wandeling
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Transport naar/van bezienswaardigheden
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Voor het jongerentarief moet u een studentenkaart tonen
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • Er wordt flink gewandeld en de tour wordt dan ook ten zeerste afgeraden voor mensen met beperkte mobiliteit en met problemen bij wandelen. Als de tour is gekocht en niet kan worden uitgevoerd vanwege mobiliteitsproblemen, wordt er geen restitutie verleend
 • Niet toegankelijk voor rolstoelen en rollators
 • Lange voorwerpen (bijv. paraplu), grote tassen en scherpe of potentieel gevaarlijke voorwerpen zijn niet toegestaan
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie