Stadsrondleiding door het klassieke Rome

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: Flexibel
Van USD 38,29

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek het klassieke Rome tijdens deze ochtendrondleiding, waarbij u alle bezienswaardigheden van het historische centrum van Rome kunt bekijken. Bezoek per bus en te voet de locaties die u niet mag missen, zoals de Piazza Navona, de Trevifontein en het Pantheon tijdens de drie uur durende ochtendrondleiding door Rome. Als u nog meer wilt zien, kunt u uw rondleiding upgraden naar een dagtour (met of zonder lunch) om 's middags de bezienswaardigheden van het oude Romeinse keizerrijk te bezichtigen. Bezoek de Capitolijnheuvel en de indrukwekkende basiliek van San Pietro in Vincoli en eindig de dag met een rondleiding door het Colosseum zonder dat u in de wachtrij hoeft te staan!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ophalen van hotel inbegrepen
 • Allesomvattende stadstour
 • Geleid door een plaatselijke gids
Begin uw ochtend met ophalen bij uw hotel of met een ontmoeting met uw gids in de buurt van station Termini in Rome. Vanaf dit punt leidt uw tour door het klassieke Rome naar het oude centrum van Rome. U loopt over de Piazza della Repubblica om de Fontana delle Naiadi te bekijken.

Het oude centrum was opgezet om zorgeloos door te wandelen, met een doolhof aan geplaveide looppaden en pittoreske piazza's, omringd door bruisende cafés. Verspreid vindt u barokke kerken, fonteinen en palazzo's, gebouwd tijdens de renaissance, die voor de typische Romeinse charme zorgen.

Loop naar de Trevifontein en luister naar de verhalen over de traditie van het muntjes werpen die uw gids vertelt. Gooi vervolgens ook zelf een muntje in de fontein. Doe het volgens de legende: gooi er één muntje in om terug te keren naar Rome, twee muntjes om verliefd te worden op een Italiaan en een derde om er met eentje te trouwen! Nadat u hebt geposeerd voor foto's voor het duizelingwekkende meesterwerk, wandelt u naar de zuil van Marcus Aurelius, en vervolgens naar Palazzo di Montecitorio - een elegant door Bernini ontworpen paleis dat tegenwoordig als parlementsgebouw wordt gebruikt.

Ga het Pantheon van Rome binnen en bewonder het interieur van een van de best bewaarde antieke monumenten van de stad. Het Pantheon is officieel een kerk en bevat diverse graftomben met bekende Italianen, zoals het genie uit de Renaissance, Rafaël. Poseer voor foto's buiten en wandel vervolgens van Piazza della Rotonda naar Piazza Navona om de luxe fonteinen van Bernini te bewonderen.

Stap weer in uw touringcar en eindig uw tour weer bij het vertrekpunt. U kunt ook worden afgezet bij een van de vier alternatieve locaties; laat het uw gids op de dag zelf weten.

Dagtour:
Wilt u meer van Rome zien? Upgrade dan naar een dagtour. Na uw ochtendtour hebt u een paar uur vrije tijd om te lunchen (op eigen kosten) en vervolgens ontmoet u uw gids op de vooraf besproken tijd voor uw middagtour. Bekijk de bezienswaardigheden van het keizerlijke Rome per touringcar of te voet, inclusief Piazza de Campidoglio op de Capitolijn, Circus Maximus en de kerk van San Pietro in Vincoli. Eindig met een bezoek aan het Colosseum waarbij de wachtrijen worden overgeslagen.

Dagtour met lunch:
Upgrade naar een dagtour en geniet van een lunch in een restaurant in de buurt van Vaticaanstad of station Termini tussen de ochtend- en middagtour.

Ophaalservice bij hotel is beschikbaar; klik op 'Aanvullende informatie bekijken' hieronder om te kijken voor welke hotels in Rome deze service geldt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ontmoetingspunt Via Giovanni Amendola 32. 
Als alternatief kunt u worden opgehaald bij het hotel. Dit geldt ALLEEN voor centraal gelegen hotels (neem contact op met de leverancier voor meer informatie).
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt. U kunt ook worden afgezet bij Via Veneto, Piazza Barberini, Piazza Venezia en Piazza della Repubblica. Vraag het uw gids op de dag van de trip

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ochtendrondleiding in het Engels
Code: EN900

Tour door het oude stadscentrum van Rome. Opmerking: dit is een meertalige tour

Engels
Van
USD 38,29
Prijsgegevens
Dagtour in het Engels
Code: ENFULL

Tour door het oude stadscentrum van Rome in de ochtend, gevolgd door een tour van het keizerlijke Rome in de middag. Opmerking: dit is een meertalige tour

Engels
Van
USD 105,60
Prijsgegevens
Hele dag met lunch, in het Engels
Code: ENLUNCH

Tour door het oude stadscentrum van Rome in de ochtend, gevolgd door lunch en een tour van het keizerlijke Rome in de middag. Opmerking: dit is een meertalige tour

Engels
Van
USD 150,85
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Stadsrondleiding door het klassieke Rome

Piazza Navona on the Classical Rome Tour
©42333175

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Lunch (indien deze optie is geselecteerd) 
 • Ophalen bij hotel (alleen voor bepaalde hotels in het centrum van Rome - moet worden herbevestigd door de leverancier na de boeking) 
Niet inbegrepen:
 • Drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: dit is een meertalige tour
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. Dit kledingvoorschrift moet strikt worden nageleefd, anders kan u de toegang worden geweigerd
 • De tour eindigt op het Sint-Pietersplein met een uitleg over de Basiliek terwijl u buiten staat
 • Entree tot de Sint-Pietersbasiliek is NIET inbegrepen
 • Er wordt mogelijk veel gelopen tijdens tours door Rome (vaak op oneven, geplaveide ondergronden) vanwege regelgeving op het gebied van bussen. Reizigers kunnen aan boord van de bus blijven, maar zullen dan veel van de bezienswaardigheden missen
 • De tour is geschikt voor rolstoelgebruikers, mits de passagier met een metgezel reist die hem of haar in en uit de bus kan helpen. Rolstoelen zullen worden opgeslagen in het bagageruim van de bus
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Arnold W , augustus 2013

Prima tour met een prima gids!