Sightseeingtour met vervoer en Roma Pass zonder wachtrij

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: Flexibel
Van USD 109,95

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Ontdek de beste attracties in Rome met uw NIEUWE City Sightseeing Roma Pass!

Geniet van een verbluffend uitzicht op Rome aan boord van een onmiskenbare rode, open dubbeldekkerbus. U hebt 48 uur de tijd voor sightseeing en kunt elke plek van de stad evenals plekken buiten het stadscentrum met het openbaar vervoer bereiken.

Met uw pas kunt u ook elke dag van de week van 9:00 tot 16:00 uur de wachtrij overslaan bij het Colosseum, de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel!

Talen tour

Audio Engels

Hoogtepunten

 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Meerdere vertrektijden en locaties beschikbaar
 • Vermijd de wachtrijen
 • Allesomvattende stadstour
Geniet van een verbluffend uitzicht op Rome aan boord van een onmiskenbare rode, open dubbeldekker. U hebt 48 uur de tijd voor sightseeing en kunt elke plek van de stad snel en gemakkelijk bereiken. Met uw pas kunt u ook elke dag van de week de wachtrij overslaan bij het Colosseum, de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel.

Wandel door het Colosseum, het meest indrukwekkende van alle Romeinse monumenten, waar duizenden mannen en wilde dieren werden gedood voor een bloeddorstig publiek. Loop door het hart van het Forum Romanum, breng een bezoek aan de Palatijn, de kern van de Zeven Heuvels, een van de oudste delen van de stad. Let op: het Colosseum is elke dag geopend behalve op specifieke dagen: 1 jan, 1 mei, 25 dec, en elke eerste zondag van de maand.

Bezoek alle hoogtepunten van de Vaticaanse Musea, van de Sixtijnse Kapel tot met minder bekende juweeltjes van de collectie. U ziet de Kaartengalerij, de Pinacotheek, de Tapijtengalerij, de Beeldengalerij en de ongelooflijke Rafaël-kamers.

U bereikt het absolute hoogtepunt van uw bezoek als u in de Sixtijnse Kapel bent. Neem de tijd in deze wereldberoemde ruimte om de details te vinden waar u over hebt gehoord: Michelangelo's zelfportret bijvoorbeeld, waarin hij aangaf dat hij liever levend gevild wou worden dan de Sixtijnse Kapel opnieuw te beschilderen. Let op: de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel zijn elke dag geopend behalve op zondagen en religieuze feestdagen.

Alle attracties gaan om 9:00 uur open en de laatste toegangstijd is om 15:00 uur.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vertrekt vanaf diverse locaties
Vertrektijd:
De open bus sightseeing tour is elke dag beschikbaar volgens het tijdschema van het seizoen:
April - oktober: busservice beschikbaar van 9:00 tot 19:00 uur, één bus om de 10 minuten.
November - maart: busservice beschikbaar van 9:00 tot 17:00 uur, één bus om de 20 minuten.

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Geldig vanaf eerste gebruik voor de geselecteerde periode.

Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Sightseeingtour met vervoer en Roma Pass zonder wachtrij

City Sightseeing hop on hop off bus

Inbegrepen:
 • Gegarandeerd voorbij aan lange wachtrijen
 • Entree
 • Hop-on hop-off tour
 • Pas voor openbaar vervoer
 • Gratis WiFi
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • Gratis kaartjes voor mindervalide bezoekers en voor begeleidende personen kunnen niet online worden geboekt. Gratis tickets worden rechtstreeks bij de kassa van de musea uitgegeven.
 • Bepaalde locaties of delen van locaties in de tour kunnen soms op het laatste moment worden gewijzigd, bijvoorbeeld door ongeplande sluitingen. In dergelijke gevallen biedt de touroperator u graag een andere tour aan.
 • Grote handtassen, rugtassen enz. zijn niet toegestaan in de musea. Er zijn garderobes in de Vaticaanse Musea.
 • Om beveiligingsredenen kan de toegang tot het Colosseum mogelijk beperkt zijn en kan de klant een tijd voor toegang tot het Colosseum worden toegewezen. Toch zal het mogelijk zijn de wachtrij over te slaan en direct de prachtige omgeving van de Palatijn en het Forum Romanum te bezoeken.
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.