Halfdaagse rondleiding door de Catacomben en de omgeving van Rome

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 65,08

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Reis langs de oude Via Appia in Rome en ontdek de oude aquaducten, catacomben en het landschap op deze 3 uur durende tour. Ontsnap aan de drukte van de stad en ontdek de omliggende natuur met uw gids. Bezoek de catacomben van San Callisto of San Sebastiano, algemeen beschouwd als een van de mooiste antieke begraafplaatsen in Rome, en verken het ondergrondse labyrint van tunnels. Bewonder de technische hoogstandjes van een oude beschaving bij de antieke bogen van de machtige aquaducten van Rome en leer een hoop over een van 's werelds meest fascinerende oude beschavingen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
Op deze tour wordt wandelen afgewisseld met vervoer per bus of minibus. Uw ochtendtour met gids begint in het centrum van Rome, waarna u via de rustieke Via Appia, een van de oudste en meest strategisch belangrijke wegen van de oude republiek Rome, de stad uitrijdt.

U stopt om samen met uw gids een wandeling te maken door het platteland in de buurt van de zuidelijke rand van het oude Rome. Bewonder het schitterende Italiaanse landschap buiten de stad en neem rustig de tijd om wat mooie foto's te maken.

Reis verder naar de oude Romeinse Catacomben van Sint-Calixtus of Sint-Sebastiaan. De Catacomben van Sint-Sebastiaan werden gebouwd in de 2e eeuw en werden vernoemd naar de diaken Sint-Calixtus en Sint-Sebastiaan is een kleine christelijke begraafplaats en een van de meest toegankelijke catacomben van Rome. Verken samen met uw gids de ondergrondse tunnels. Luister naar de geschiedenis en krijg inzicht in de begraaftechnieken die eeuwen geleden gangbaar waren.

Laat de catacomben achter u en reis verder om de bewaard gebleven aquaducten van Rome te bewonderen. De Romeinen waren meesters van de techniek en de aquaducten die vandaag de dag nog overeind staan zijn het bewijs van hun vaardigheden. Uw gids legt uit hoe en waarom de aquaducten hier werden gebouwd en u ziet het indrukwekkende staaltje techniek dat ze vertegenwoordigen.

Nadat u drie uur hebt doorgebracht bij de catacomben en op het platteland langs de oude Via Appia van Rome, keert u terug naar het oorspronkelijke beginpunt om uw tour af te sluiten.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Rome
Vertrektijd:
Zorg dat u ten minste 20 minuten voor de vertrektijd van de tour op het verzamelpunt bent
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

9:45 tour in het Engels
Code: EN945

Catacombentour met een Engelssprekende gids, vertrek om 9:45 uur

Engels
Van
USD 65,08
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Halfdaagse rondleiding door de Catacomben en de omgeving van Rome

Appian Way Rome
©153716388

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Bagageopslag is NIET beschikbaar
 • Er is een kledingvoorschrift voor toegang tot de catacomben. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. Dit kledingvoorschrift moet strikt worden nageleefd, anders kan u de toegang worden geweigerd.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Anne en rudi , februari 2014

Leuk extra om naast catacomben ook de aquaducten te zien, goede gids

Beoordeling door: bart g , mei 2014

aamerikaans engelse gids : moeilijk verstaanbaar voor belgen

Beoordeling door: COLBERTE D , augustus 2016

De derde tour die we via Viator hadden geboekt. Tot dan erg tevreden. De tour op zich was interessant alleen hadden we de pech dat de gids een Amerikaanse dame was, afkomstig uit Florida. Zij sprak heel vlug Engels, voor niet Engelstaligen nauwelijks te begrijpen. Bovendien hadden we geen oortjes gekregen, hetgeen op de vorige twee touren wel het geval was. Ook haar manier van gidsen was erg Amerikaans, geweldig voor de overige deelnemers die voor 95 uit Amerikanen en Austrialiërs bestond, maar als Europeanen voelden wij ons in Disney world. Een ander Nederlands echtpaar had hier ook veel moeite mee. Na een tijdje deden we de moeite niet meer om de tour te volgen, erg jammer. Deze dame kan een geweldige gids zijn voor een Amerikaans/Australisch publiek maar is absoluut af te raden voor Europeanen. Bijzonder jammer en zonde van het geld.