Tour van een halve dag naar de Castelli Romani vanuit Rome: Frascati en Castel Gandolfo

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 61,60

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontsnap aan de drukte en het gekrioel van Rome en bezoek de pittoreske heuvels van de Castelli Romani tijdens een tour van een halve dag! Ontspan tijdens de reis door de idyllische Albaanse heuvels en geniet van de stops bij het Meer van Albano, Castel Gandolfo, Rocca di Papa, Grottaferrata en Frascati. Ontdek de geschiedenis en cultuur van de oude dorpjes dankzij een gids en proef een glas Frascati terwijl u meer te weten komt over de wijnproductie in de Castelli Romani.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Ophalen van hotel inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
Aan het begin van uw tour door Rome wordt u opgehaald bij uw hotel of ontmoet u uw gids in de stad - vlak bij station Termini. Ga aan boord van de bus met airconditioning en verlaat Rome. U rijdt langs de oude Via Appia en bewondert de thermen van Caracalla en de kapel Domine Quo Vais vanuit uw comfortabele stoel in de bus.

Verlaat de stad en ga naar de Albaanse heuvels voor een bezoek aan de Castelli Romani, een regio met prachtige heuvelstadjes die beroemd zijn vanwege hun oude geschiedenis en hoogstaande wijn. De eerste stop is bij Castel Gandolfo, het zomerverblijf van de paus. Het rustige stadje is gebouwd op de oevers van het Meer van Albano, een indrukwekkende waterplas die werd gevormd nadat twee vulkanische kraters elkaar overlapten.

Slenter langs het meer en door het stadje onder begeleiding van uw gids en bezoek twee nabijgelegen Castelli Romani-steden: Rocca di Papa en Grottaferrata. Beide steden staan bekend om hun cultuur en gastronomische lekkernijen, zoals uw gids u zal vertellen. Hoor verhalen over porchetta, een sappig en mals stuk varkensvlees dat hier een regionale specialiteit is en leer alles over de basiliek en het klooster van Santa Maria - een betoverende kerk uit de 15e eeuw.

Vervolgens reist u naar de stad Frascati in het noordelijke deel van de Albaanse heuvels. Deze stad staat bekend om de adembenemende uitzichten en om de Frascati-wijn, een zoete en verfrissende witte wijn. Proef de lokale wijn in een wijnkelder en wandel rond door het stadje.

U ontmoet uw gids op de van tevoren afgesproken plaats en daarna keert u terug naar Rome. Uw tour komt ten einde als u wordt afgezet in de buurt van station Termini in Rome of op een andere centrale plek.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ontmoetingspunt Via Giovanni Amendola 32. 
Als alternatief kunt u zich op verzoek laten ophalen bij het hotel. Dit geldt ALLEEN voor centraal gelegen hotels (neem contact op met de organisator voor verdere informatie).
Vertrektijd:
14:30 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt in de buurt van station Termini in Rome. U kunt worden afgezet bij Via Veneto, Piazza Barberini, Piazza Venezia of Piazza Repubblica, vraag uw gids hiernaar.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Engels
Code: EN1430

Tour van een halve dag naar de Castelli Romani vanuit Rome: Frascati en Castel Gandolfo in het Engels. Opmerking: dit is een meertalige tour

Engels
Van
USD 61,60
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour van een halve dag naar de Castelli Romani vanuit Rome: Frascati en Castel Gandolfo

Rocca di Papa

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Wijnproeven
 • Ophalen bij het hotel (alleen bij bepaalde hotels in het centrum van Rome - moet na de boeking worden bevestigd door de organisator) 
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: dit is een meertalige tour
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.