Dagtrip naar Capri vanuit Rome

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 13 uur (circa)
Van USD 168,81

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Maak een dagtocht vanuit Rome naar het chique eiland Capri onder begeleiding van een ervaren lokale gids! Nadat u vanuit Rome Napels ben gereisd, steekt u over naar het prachtige eiland om daar alle hoogtepunten te bewonderen. Ga met een boot naar de blauwe grot en geniet van een ontspannen lunch in Anacapri, een dorpje op een heuveltop. Verken de stad Capri op uw gemak alvorens u het eiland weer verlaat en begint aan uw terugreis naar Rome.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Lunch inbegrepen
De tour begint als u wordt opgehaald bij uw hotel in het centrum van Rome of bij een ontmoetingsplaats in de stad, bij station Termini. Wanneer u in zuidelijke richting over het mooie landschap van Castelli Romani rijdt, kunt u de abdij Montecassino zien. Dit is een spectaculair Benedictijns klooster boven op een heuvel.

Na een reis van ongeveer drie uur arriveert u in de zuidelijke regio Campanië en rijdt u rechtstreeks naar Napels, de hoofdstad. In de haven stapt u uit de bus en gaat u aan boord van een catamaran of draagvleugelboot voor de 45 minuten durende oversteek naar het eiland Capri – de parel onder de eilanden van Amalfi.

Bij aankomst in Marina Grande, de haven van Capri, stapt u in een roeiboot en kunt u heerlijk ontspannen terwijl uw gids een rondje om het eiland roeit om u de intrigerende Blauwe grot (entree op eigen kosten) te laten zien. De grot zou sinds de prehistorie dieper de zee in zijn gezonken, waardoor er vrijwel geen natuurlijk licht meer komt. Lichtstralen vanuit een opening onder water tezamen met het spoortje licht dat door de enige ingang van de grot doorsijpelt, geven het water een magisch helderblauw effect.

U vaart terug naar Marina Grande en reist per bus verder naar het bescheiden dorpje Anacapri, dat hoog boven in de bergen uitkijkt op Capri. Benut uw vrije tijd hier voor een lunch in een traditionele trattoria en geniet van het ongelooflijke uitzicht op de zonovergoten Golf van Napels aan de overkant van het water.

Ga de berg af en slenter maar eens door Capri; u kunt een bezoekje brengen aan het elegante Piazetta (Piazza Umberto) of misschien hebt u zin om in de winkeltjes op zoek te gaan naar wat souvenirtjes voor thuis. Op de afgesproken tijd ontmoet u uw gids weer, stapt u in de boot en vaart u terug naar de haven van Napels.

Wanneer u de stad verlaat, wijst uw gids onderweg een aantal topattracties in Napels aan, zoals het middeleeuwse Castel Nuovo, Certona di San Martino – een uitgestrekt kloostercomplex – en het koninklijk paleis van Napels (Palazzo Reale). Zak lekker onderuit terwijl de bus in noordelijke richting terugrijdt naar Rome. De tour eindigt bij station Termini. U kunt ook worden afgezet bij Via Veneto, Piazza Barberini, Piazza Venezia of Piazza della Repubblica. Dit kunt u in de loop van de dag doorgeven aan uw gids.

Let op: Bij extreme weersomstandigheden worden boottochten naar Capri geannuleerd. In dat geval kunt u op deze dag Napels en de eeuwenoude ruïnes van Pompeii, die op de UNESCO-lijst staan, verkennen met uw gids. U wordt in dat geval niet terugbetaald.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ontmoetingspunt Via Giovanni Amendola 32
Als alternatief kunt u zich op verzoek laten ophalen bij het hotel. Dit geldt ALLEEN voor centraal gelegen hotels (neem contact op met de organisator voor verdere informatie).
Vertrektijd:
7:30 uur
Duur:
13 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij station Termini of een van de volgende locaties naar keuze: Via Veneto, Piazza Barberini, Piazza Venezia of Piazza della Repubblica

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

English Tour
Code: EN730

Vertrek om 7:30 uur. Dagtrip met Engelssprekende gids. Opmerking: dit is een meertalige tour

Engels
Van
USD 168,81
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Capri vanuit Rome

Capri and the Blue Grotto Day Tour from Rome
©shutterstock_139753399

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning (maximaal 50 personen)
 • Lunch
 • Bootreis van Napels naar Capri - retour
 • Ophalen bij het hotel (alleen bij bepaalde hotels in het centrum van Rome - moet na de boeking worden bevestigd door de organisator) 
Niet inbegrepen:
 • Entree voor de Blauwe grot (ca. 30 euro)
 • Fooien (optioneel)
 • Drinken
 • Afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Opmerking: dit is een meertalige tour
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Minimumaantal deelnemers vereist: (6 personen vanaf 1 november tot 31 maart). Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie