Galleria Borghese tour 'Barok en renaissance' met kleine groep in Rome

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 103,01

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken de prachtige Galleria Borghese en de tuinen tijdens deze tour met deze kleine groep (max. 6 personen). Bezoek Villa Borghese Pinciana waar Galleria Borghese in is gevestigd en bekijk de collectie meesterwerken van kunstenaars als Bernini, Caravaggio, Canova en Raphael. Uw ervaren gids vertelt interessante feiten, geheime verhalen en anekdotes. Luister naar de verhalen over de kunstenaars, hun donateurs en de kunstwerken. Wandel door de tuinen van Villa Borghese (op eigen gelegenheid) met de weelderige perken en schitterende fonteinen na het bezoek aan het museum.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
U krijgt twee uur de tijd om Galleria Borghese te ontdekken met een deskundige gids. Bekijk werken van een aantal meesters uit de renaissance en de barokperiode, zoals Bernini, Caravaggio, Canova en Raphael. Uw gids laat u alle collecties zien en geeft hier interessant commentaar bij. Geniet van verhalen over deze kunstenaars, hun werk, hun relatie met donateurs en de geschiedenis van Villa Borghese Pinciana.

Deze culturele ervaring begint om 17:00 uur, als het wat minder druk is in het museum. Als u door de galerij loopt, kunt u niet alleen de prachtige kunstwerken, maar ook het mooie gebouw bewonderen. Geniet van deze unieke collectie en de villa uit de 17e eeuw die in opdracht van kardinaal Scipione Borghese, de neef van paus Paulus V, werd gebouwd. Ontdek hoe kardinaal Scipione Borghese begon met het opbouwen van zijn privécollectie en hoe het museum uitgroeide tot een museum met een van de meest unieke collecties ter wereld.

Na het bezoek aan het museum kunt u de weelderige tuinen van Villa Borghese op eigen houtje verkennen. Stop bij de fontein met de adelaar naast het museum en de ingang van Giardino dei Melangoli (tuin van de bittere sinaasappels). Wandel op uw gemak door Giardino dei Melangoli (Tuin van de bittere sinaasappels). Loop door naar de formele tuin die de 'Bloementuin' wordt genoemd. Bekijk het Meridiana Mansion van Rainaldi en de volière tijdens uw wandeling door de 'Geheime tuin'.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Piazzale Scipione Galleria Borghese, 5, 00197 Rome, Italië
Vertrektijd:
17:00 uur
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt weer bij Piazzale Scipione Galleria Borghese, 5, 00197 Rome, Italië

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Galleria Borghese tour 'Barok en renaissance' met kleine groep in Rome

Apollo and Daphne by Bernini

Inbegrepen:
 • Entree
 • Professionele gids
 • Tour met een kleine groep
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 7 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Minimumleeftijd 7 jaar
 • Het maximumaantal deelnemers is 6
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie