Privétour: dingen om te doen in Rome en Vaticaanstad in slechts één dag

 • Locatie: Rome, Italië
 • Duur: 6 uur (circa)
Van USD 86,49

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ga op een privétour van 6 uur om de belangrijkste bezienswaardigheden in Rome en Vaticaanstad in één dag te bezoeken. Tijdens de eerste 3 uur van deze tour zonder wachtrij ziet u alle facetten van het oude Rome. Aanschouw het Colosseum, Forum, Piazza Venezia, Pantheon, Piazza Navona en de plaats waar Julius Caesar werd vermoord. Kom meer te weten over obelisken, oude goddelijke standbeelden, middeleeuwse gebouwen, monumenten uit de renaissance en barok, en nog veel meer. Bezoek de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek in het tweede deel van de tour.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Familievriendelijk
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Vermijd de wachtrijen
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
De tour begint om 8:45 uur, met het oude Rome in de ochtend en het Vaticaan in de namiddag.

Ochtendtour: het Colosseum en de juweeltjes van Rome
Treed in de voetsporen van beroemde gladiatoren zoals Commodus en Spartacus, en prominente leiders, Julius Caesar en Augustus, in de eerste 3 uur van deze tour zonder wachtrij.

Stelt u zich voor dat u in het midden van de grote arena staat waar meer dan 60.000 enthousiaste toeschouwers u in al uw glorie met gejuich ontvangen - welkom bij het Colosseum. Dit iconische symbool van het keizerlijke Rome werd gebruikt voor gevechten tussen gladiatoren en openbare spektakels, zoals zeeslagen, de jacht op dieren, executies, naspelen van beroemde veldslagen, en drama's gebaseerd op klassieke mythologie.

Vervolgens loopt u langs het Keizerlijke forum, een reeks openbare pleinen gebouwd tussen 46 voor Chr. en 113 na Chr., richting het Piazza Venezia. Dit plein is een eerbetoon aan de eenwording van Italië met een imposant nationaal monument, het Vittoriano.

Met uw lokale gids stopt u in Torre di Largo di Torre Argentina om even stil te staan op de plek waar Julius Caesar werd vermoord. Vanaf hier gaat u naar Piazza della Rotonda. Daar ziet u een van de mooiste en best bewaard gebleven gebouwen uit de oudheid, het Pantheon. Het verhaal begint bijna 2.000 jaar geleden, toen Agrippa, trouwe vriend van Augustus, een tempel had die gewijd was aan alle goden in de hemel. In die dagen zag het er echt heel anders uit. Het was Hadrianus die het Pantheon herbouwde zoals het er nu uit ziet.

Eindig de tour op het Piazza Navona, een van de chicste pleinen ter wereld en een symbool van de Romeinse barok.

Avondtour: de Vaticaanse Musea met de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek
Ga naar Vaticaanstad, de kleinste maar waarschijnlijk ook de beroemdste staat van de wereld. Ontdek op een leuke en educatieve manier de impostante Vaticaanse Musea, die zijn ontstaan uit de privécollectie van de pausen. Bekijk oude standbeelden uit Egypte, Griekenland en Rome, sarcofagen, bustes, fresco's en tapijten, maar ook schilderijen uit verschillende periodes uit de geschiedenis.

De laatste stop op deze tour door de Vaticaanse Musea is de Sixtijnse Kapel, beschilderd met fresco's door Michelangelo. Volg daarna uw gids naar de Sint-Pietersbasiliek. Deze kerk is rijk aan kunstwerken en monumenten. Het baldakijn van Bernini, het bronzen beeld van Petrus en de Pietà van Michelangelo mag u zeker niet missen.

Verlaat de kerk en bekijk de plek waar de obelisk uit Egypte staat. Maak aan het einde een ronde over het Sint-Pietersplein om te genieten van de prachtige colonnade van Bernini, die u bijna lijkt te omarmen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Rome, in de buurt van het Colosseum
Vertrektijd:
08:45 uur
Duur:
6 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Maximaal 2 passagiers
Code: TG1

Een hele dag met uw gids! Het beste van Rome in een dag

Engels
Van
USD 288,30
Prijsgegevens
3 tot 4 passagiers
Code: TG42

Een hele dag met uw gids! Het beste van Rome in een dag

Engels
Van
USD 282,53
Prijsgegevens
5 tot 6 passagiers
Code: TG43

Een hele dag met uw gids! Het beste van Rome in een dag

Engels
Van
USD 245,63
Prijsgegevens
7 tot 8 passagiers
Code: TG44

Een hele dag met uw gids! Het beste van Rome in een dag

Engels
Van
USD 213,34
Prijsgegevens
9 tot 10 passagiers
Code: TG45

Een hele dag met uw gids! Het beste van Rome in een dag

Engels
Van
USD 155,68
Prijsgegevens
11 tot 15 passagiers
Code: TG46

Een hele dag met uw gids! Het beste van Rome in een dag

Engels
Van
USD 114,17
Prijsgegevens
11 tot 15 passagiers (GEEN tickets)
Code: TG47

Let op: deze optie is voor organisaties die al toegangskaarten hebben gereserveerd - entreebewijzen zijn NIET inbegrepen

Engels
Van
USD 86,49
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour: dingen om te doen in Rome en Vaticaanstad in slechts één dag

Rome in a day VIP edition

Inbegrepen:
 • Toegang zonder in de rij te staan
 • Professionele gids
 • Privétour
 • Wandeling
 • Entree (afhankelijk van de gekozen optie)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Transport naar/van bezienswaardigheden
 • Entree (afhankelijk van de gekozen optie)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Bezoekers moeten bij de beveiligingscontrole door een detectiepoortje. Het kan 20-30 minuten duren om door de beveiligingscontrole te komen.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie