Vanaf US$ 42,28

Laagsteprijsgarantie

Selecteer data en reizigers

Aantal reizigers
Beschikbare opties aan het laden ...


Time3 tot 3,5 uur (ong.)
TicketMobiel ticket
Aangeboden in: Engels en nog 2 andere

Overzicht

Bekijk de oude Romeinse ruïnes en nog veel meer op deze 3 uur durende ochtend- of middagwandeling. U brengt een bezoek aan belangrijke attracties zoals het Colosseum, Forum Romanum en kom meer te weten over de beruchte gladiatorwedstrijden van vroeger. En maak een tussenstop om foto's te maken bij de Trevi-fontein en andere bezienswaardigheden. Als u een meer persoonlijke ervaring wilt, kunt u kiezen voor een upgrade met een rondleiding met een kleine groep voor 12 personen.
Na kennismaking met uw gids begint uw halfdaagse wandeling in Rome met het Colosseum.

Met uw gids verkent u de eerste en tweede niveaus van dit legendarische amfitheater en hoort u interessante feiten, zoals hoe zitplaatsen werden toegewezen volgens sociale klasse. De gids vertelt ook over de afschuwelijke gladiatorenspelen, de hoofdattractie van het Colosseum die veel vermaak bood aan de toeschouwers. Daarna volgt u uw gids naar buiten om rond te lopen in de naburige straten, die ooit het commerciële en politieke centrum van het oude Rome vormden.

Ga naar het Forum Romanum, waar u historische ruïnes zoals de Tempel van Caesar ziet en luistert naar verhalen over de macht en het gekonkel in deze periode uit de Romeinse geschiedenis. Andere attracties die u te zien krijgt, zijn de Boog van Septimius Severus, de kolommen van de Regia, de Gemonische trappen en de Tempel van Vespasianus en Titus.

Vanaf hier gaat u verder naar het historisch centrum van Rome waar u bekende bezienswaardigheden ziet, zoals de Trevifontein, Pantheon en het Piazza Navona. Bekijk de drie fonteinen op het plein, ontworpen door de beroemde barokke beeldhouwer Bernini, voordat de tour hier eindigt, de ideale centrale locatie van waaruit u Rome verder kunt verkennen op uw eigen houtje.

Beoordelingen

Viator-reizigersbeoordelingen

4,5
1.777 beoordelingen
5 Star
4 Star
3 Star
2 Star
1 Star
M
, mei 2015

Erg leuke verteller en je komt meer te weten dan alleen in boekjes staat! Met een oortje en geluidversterking ook prima ivm drukte om ons heen! We mochten langs lange wachtrijen en direct bij Forum Romanum en Colosseum naar binnen!

G
, jul 2014

Alles zat mee om er een mooie stadswandeling van te maken, een enthousiaste gids en sschitterend weer. Met het feit dat een persoon van onze groep werd rondgereden in een rolstoel, wat in Rome toch wel problemen oplevert, werd door de gids rekening gehouden. Kortom, een prachtig uitje, zeker aan te bevelen

M
, jan 2014

Ook deze tour was niet wat we wilden.De ochtendtour met een kleine groep werd verplaatst naar de middag in een grote groep en de gids was slecht te verstaan.

L
, jul 2018

Fantastic tour. Our guide was absolutely brilliant to be with
He pointed out all the relevant sites and had great knowledge on everything
he was showing/talking about.

D
, mrt 2018

We signed up our family of 6 and my parents for this tour, and we all LOVED it! Our guide, Joseph Giuseppe was wonderful. He was not only knowledgeable and friendly, but he was very considerate of my parents who are both in their late 70's. We really saw more than expected on the tour. We also liked that we had time to take pictures at each site and do a little exploring. It wasn't just a drive-by tour.

d
, mrt 2018

Highly recommend, we were able to see almost everything Rome has to offer!

C
, feb 2018

Very much enjoyed the tour, our guide was excellent and very knowledgeable!

s
, nov 2017

Excellent tour providing the opportunity to see several famous icons without being rushed. Guide was excellent Joseph in explaining and plenty of free time as well.

M
, nov 2017

Our tour guide was Guiseppe ( I think that is how you spell it). He was AMAZING! We did not feel rushed at all and he was very informative about everything! If you are able to request tour guides, he is your guy!

K
, nov 2017

One of the best tours on our trip!!! Our guide, Giuseppe, was fantastic!! He was so friendly, knowledgeable and really kept the tour on track. I would highly recommend this tour!


Phone
Is het niet mogelijk om online te boeken?
+31 85 888 1845
Bel naar +31 85 888 1845
Productcode: 3058ANCIENT

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden