Wandeltocht door het Tijuca-regenwoud in Rio de Janeiro

 • Locatie: Rio de Janeiro, Brazilië
 • Duur: 6 uur (circa)
Van USD 89,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Zie hoe prachtig de natuur van Rio de Janeiro kan zijn op deze wandeltocht door het Tijuca-regenwoud. Rio's hoogste bergtop (Pico da Tijuca) bevindt zich in Tijuca, dat in de jaren '60 van de vorige eeuw werd uitgeroepen tot nationaal park. Wandel met een ervaren gids naar deze wonderschone plek en leer onderweg van alles over het regenwoud. Aan de top wordt u beloond met een geweldig uitzicht op Rio en de baai van Guanabara. Een actieve en leerzame dag in Rio!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
U wordt door een minibus opgehaald bij uw hotel in Rio en rijdt met uw ervaren gids naar het Tijuca-regenwoud. Voordat de wandeltocht begint, krijgt u van de gids tips en veiligheidsadviezen voor onderweg. Vervolgens gaat u eerst de prachtige waterval vlak bij de ingang van het park bewonderen.

Daar vandaan loopt u naar het beginpunt van de wandelroute (Bom Retiro) en begint u aan de tocht! U loopt door het regenwoud en hoort van uw gids alles over het ecosysteem, en de planten en dieren die er leven. Deze wandeltocht van gemiddelde zwaarte duurt ongeveer 1,5 uur en voert u naar Pico da Tijuca, met 1022 m de hoogste bergtop van Rio. Vanaf dit ongeëvenaarde uitkijkpunt hebt u een spectaculair uitzicht op Rio, de baai van Guanabara en stadsgezichten als de stadions Maracanã en Engenhão.

Geniet rustig van het uitzicht en kom weer op krachten met uw water en snacks (niet inbegrepen – neem zelf wat mee); vervolgens begint u aan de terugtocht en rijdt u met uw gids terug naar uw hotel.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf de meeste hotels in de wijken São Conrado, Leblon, Ipanema en Copacabana in Rio
Vertrektijd:
08:00 uur
Duur:
6 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Wandeltocht door het Tijuca-regenwoud in Rio de Janeiro

Tijuca Rainforest Hiking Tour

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
  Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken
  • Fooien (optioneel)
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • De wandeltocht duurt ongeveer 1,5 uur en is gematigd zwaar
  • Minimumleeftijd is 14 jaar
  • Draag comfortabele wandelschoenen en neem zonnebrandcrème mee, een hoed of pet, een zonnebril, en water en snacks voor onderweg
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.