Jeeptour naar het regenwoud van Tijuca vanuit Rio de Janeiro

 • Locatie: Rio de Janeiro, Brazilië
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 77,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Stap in een open jeep voor een ochtendtour door het regenwoud van Tijuca in Rio de Janeiro, ook bekend als Nationaal park Tijuca. In dit deel van Mata Atlântica (Atlantisch bos) hebt u vanaf Vista Chinesa een panoramisch uitzicht op de stad. Tijdens deze 4 uur durende ecotour maakt u onder andere een makkelijke wandeling met uw gids, waarbij u aapjes, vogels en vlinders kunt spotten — en zelfs luiaards! U zult er versteld van staan dat het tropische regenwoud zich zo dicht bij de stad kan bevinden.

Talen tour

Gids Engels
Nadat uw gids u heeft opgehaald bij uw hotel in Rio, stapt u in een open jeep. Doe uw gordel om, het wordt een leuke rit! U rijdt naar de rand van de stad en gaat het regenwoud van Tijuca in, net 10 minuten verwijderd van het stadshart. Daar krijgt u informatie over het herbebossingsprogramma van Nationaal park Tijuca en het belang van het Mata Atlântica-ecosysteem; dit maakt deel uit van het enorme, beschermde Mata Atlântica-biosfeerreservaat, dat zich uitstrekt over 14 Braziliaanse staten.

Tijdens deze 4 uur durende jeeptour door het regenwoud krijgt u genoeg kansen om spectaculaire foto's te schieten, bijvoorbeeld wanneer u stopt bij Mesa do Imperador (tafel van de keizer) en de Mayrink-kapel. Bij Vista Chinesa hebt u een verpletterend uitzicht op de stranden van Ipanema en Copacabana, de baai van Guanabara en zelfs Niterói op grote afstand.

Onderweg stapt u even uit voor een makkelijke natuurwandeling van 15-30 minuten met uw gids. U wandelt naar de kristalheldere waterval Cachoeira dos Macacos en passeert de pittoreske Cascatinha-watervallen. Er is geen betere manier om het regenwoud te ervaren en de fauna te bewonderen - u zult het zelf zien!

Aan het einde van de jeeptour wordt u teruggebracht naar uw hotel in Rio de Janeiro.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Ophalen is mogelijk van de meeste grote hotels in de Sao Conrado-, Leblon-, Ipanema- en Copacabana-zones of van de haven waar het cruiseschip ligt

Vertrektijd:
08:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:

Keert na afloop terug naar het beginpunt


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Jeeptour naar het regenwoud van Tijuca vanuit Rio de Janeiro

Tijuca Rain Forest Jeep Tour from Rio de Janeiro

Inbegrepen:
 • Jeeptour naar het regenwoud van Tijuca
 • Natuurwandeling
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking

 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Belangrijk: alle boekingen die zijn gekocht en gebruikt in de periode van de Olympische Spelen (1 augustus 2016 t/m 28 augustus 2016) worden niet gerestitueerd

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.