Suikerbroodberg-tour van halve dag

 • Locatie: Rio de Janeiro, Brazilië
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 44,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Breng de ochtend door op de Suikerbroodberg, een van de meest bekende bezienswaardigheden van Rio de Janeiro. Geniet van het adembenemende uitzicht vanuit de kabelbaan die u naar de top van de Suikerbroodberg brengt voor een nog mooier uitzicht op een van de mooiste steden ter wereld. Deze ochtendtour toont u niet alleen een van de beroemdste attracties van Rio, maar omvat ook een rondleiding door de stad.

Talen tour

Audio Engels
Gids Engels

De ochtendtour begint met een panoramische rondleiding door de binnenstad van Rio met inbegrip van het beruchte Sambadrome, het expositiegebied voor de bekende sambascholen van Rio. De bus stopt kort bij de Sint-Sebastiaankathedraal die beroemd is vanwege de ongebruikelijke piramidevorm. U kunt de zeldzame schoonheid van binnen en van buiten bewonderen!

De panoramische stadstour wordt vervolgd met een bezoek aan het traditionele Cinelandia-plein, waar u verschillende historische gebouwen kunt bekijken, zoals de stadsschouwburg, de nationale bibliotheek en het nationale museum van de schone kunsten. Daarna wordt koers gezet richting de wijk Urca met de Suikerbroodberg, een van de bekendste bezienswaardigheden van Rio.

U gaat in een kabelbaan de Suikerbroodberg op en maakt een korte stop bij een uitzichtspunt op ongeveer 215 meter boven zeeniveau. Vergeet niet foto's te maken van het ongeëvenaarde uitzicht op de stad, de baai van Guanabara, de Rio-Niteroibrug en de Corcovado-berg. Daarna gaat u verder naar de top van de Suikerbroodberg voor een adembenemend uitzicht op het strand van Copacabana, de Santa Cruz-burcht en de stranden van Niteroi.

Let goed op bij het selecteren van ritten — wij bieden opties met en zonder tickets.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Ophalen is mogelijk van de meeste grote hotels in de Sao Conrado-, Leblon-, Ipanema- en Copacabana-zones of van de haven waar het cruiseschip ligt

Vertrektijd:
Ophalen bij hotels begint om 8:00 uur 

Neem contact op met de lokale reisorganisatie om uw exacte ophaaltijd te controleren
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:

Keert na afloop terug bij beginpunt


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Met tickets
Code: TG1

De Suikerbroodberg met panoramische stadstour — tickets voor de kabelbaan inbegrepen

Engels
Engels
Van
USD 77,00
Prijsgegevens
Zonder tickets
Code: TG2

De Suikerbroodberg met panoramische tour - zonder tickets

Engels
Engels
Van
USD 44,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Suikerbroodberg-tour van halve dag

Sugar Loaf Mountain Half-Day Tour

Inbegrepen:
 • Ticket voor kabelbaanrit (afhankelijk van de geselecteerde optie)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Op aanvraag kunt u worden opgehaald bij geselecteerde hotels in Barra da Tijuca ($ 10,00 per persoon). Neem contact op met de lokale organisator om deze service te regelen
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Als u voor de optie zonder tickets kiest, raden wij u aan om het bedrag in contant geld mee te nemen, zodat u het direct aan de gids kunt betalen en in de voucher kunt worden opgenomen. Als u dit niet doet, moet u mogelijk in de rij staan om tickets te kopen
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Tijdens carnaval, van vrijdag tot en met dinsdag, is de stadstour mogelijk ingekort of niet beschikbaar vanwege verkeersdrukte en afgesloten straten op diverse plekken in de stad
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.