Sla de wachtrij over: toegang tot de Suikerbroodberg

 • Locatie: Rio de Janeiro, Brazilië
 • Duur: Flexibel
Van USD 43,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Een bezoek aan Rio de Janeiro is niet compleet zonder een stop op de Suikerbroodberg. Koop uw tickets zonder wachtrij van tevoren en krijg toegang met voorrang tot de kabeltrams op de Suikerbroodberg. Bewonder het adembenemende uitzicht van 360 graden over Rio de Janeiro en geniet van panoramische beelden van de omringende stranden, bergen en bossen. Uw ticket zonder wachtrij is geldig op elk moment van de geselecteerde dag en u kunt zo lang als u wilt op de top van de Suikerbroodberg blijven.

Hoogtepunten

 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Familievriendelijk
 • Ideaal voor families
 • Pure romantiek, perfect voor stelletjes
De Suikerbroodberg is een piek in Rio de Janeiro die 396 meter boven de haven uitrijst. Het beeld wordt wereldwijd beschouwd als een van de symbolen van Brazilië en staat bekend om de kabeltrams met glazen wanden die u naar de top van de berg brengen. Meer dan een miljoen toeristen bezoeken elk jaar de Suikerbroodberg om te genieten van een 360-graden uitzicht over Rio de Janeiro. Het complex aan de top beschikt ook over een food court en restaurant waar u kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes (op eigen kosten).

Uw vooraf geboekte ticket geeft u toegang zonder wachtrij tot beide kabeltrams op de Suikerbroodberg. Ga bij aankomst op de Suikerbroodberg direct naar de ingang voor "Exclusieve Tickets" (aan de linkerkant) en wissel uw voucher in voor een toegangskaartje. Daarmee hebt u toegang tot de volgende kabeltram de berg op. De kabeltrams vertrekken elke 20 minuten van 08:10 tot 21:00 uur en de laatste auto naar beneden vertrekt om 20:40 uur vanaf de top.

Als u eenmaal boven bent: ontspan en geniet van het adembenemende uitzicht om u heen. U kunt zo lang als u wilt boven blijven — er is geen tijdsrestrictie! Uw ticket is geldig voor elke terugkerende kabeltram.

De bondinho, zoals de kabeltram bekend staat in Brazilië, heeft ruimte voor 65 personen. De reis tot de eerste berg, Morro da Urca, duurt ongeveer drie minuten, en het kost nog eens drie minuten om de top te bereiken. Met adembenemende uitzichten over de oceaan en de stad is de Suikerbroodberg zeker een must-see in Brazilië!

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Bondinho Pão de Açúcar (Suikerbroodberg)
Vertrektijd:
Kabeltrams vertrekken om de 20 minuten. De eerste kabeltram vertrekt om 8:10 uur en de laatste om 20:00 uur. De laatste auto naar beneden vertrekt vanaf de top om 20:40 uur. De kassa waar u uw voucher kunt inwisselen, is geopend tussen 8:00 en 19:50 uur.

Openingstijden tijdens de vakantieperiodes:
20-12 - Kassa sluit om 16:00 uur, attractie sluit om 14:50 uur.
24-12 - Kassa sluit om 16:10 uur, attractie sluit om 17:20 uur.
25-12 - Kassa sluit om 19:50 uur, attractie sluit om 21:00 uur.
31-12 - Kassa sluit om 17:50 uur, attractie sluit om 19:00 uur.
01-01 - Kassa sluit om 19:50 uur, attractie sluit om 21:00 uur.
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Sla de wachtrij over: toegang tot de Suikerbroodberg

Sugar Loaf

Inbegrepen:
 • Entree
 • Flexibel ticket (geldig op elk moment op de geselecteerde dag)
 • Ticket zonder wachtrij: First-kabeltram/alleen toegang
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Een geldig identiteitsbewijs/paspoort is verplicht bij het inchecken
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.