Viator

Zonder wachtrij: toegangskaart Rio de Janeiro Museum of Modern Art, vervoer en gids

 • Tourcode: 8753P61
 • Locatie: Rio de Janeiro, Brazilië
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 67,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Het gebouw is een architectonisch hoogstandje en is het resultaat van het ontwerp van architect Affonso Eduardo Reidy en het project van Roberto Burle Marx. De verzameling van het museum bestaat uit meer dan vijftienduizend kunstwerken, met beeldhouwwerken en schilderijen van beroemde, internationale kunstenaars en vooraanstaande Latijns-Amerikaanse kunstgroepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij haven inbegrepen
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
Bekijk de kunstwerken van de bekendste kunstenaars uit 20e eeuw uit Rio de Janeiro en Brazilië in het Museum of Modern Art (MAM). Het MAM is een van de hoogst gewaardeerde musea van Brazilië. Het bevindt zich in een gebouw dat door een modernistische Braziliaanse architect werd ontworpen en beschikt over een van de grootste kunstverzamelingen in Brazilië. Na een bezoek aan het museum kunt u het nabijgelegen Flamengo Park verkennen, het grootste park van Rio.

Voordat u aan uw tour door het museum begint, moet u even de tijd nemen om het gebouw te bewonderen dat in de jaren 50 van de vorige eeuw door de Braziliaanse architect Afonse Reidy werd ontworpen. Ga via de betonnen wenteltrap het museum binnen. De permanente tentoonstelling heet Genealogies of the Contemporary (Genealogieën van deze tijd). Deze belicht de geschiedenis van de Braziliaanse kunst vanaf de jaren 20 van de vorige eeuw. Hier vindt u stukken uit de uitgebreide verzameling van Gilberto Chateaubriand. Naast werken van beroemde Braziliaanse kunstenaars zoals Maria Martins, Di Cavalcanti en Cândido Portinari vindt u er werken van Europese modernisten zoals Alberto Giacometti en Fernand Léger.

Houdt u van culinaire kunst? Reserveer dan een tafel in Laguiole, het beroemde restaurant van het MAM. Hier kunt u van de moderne Braziliaanse keuken genieten of uw keuze maken van de wijnkaart met meer dan 8000 verschillende flessen.

Maak een wandeling door Flamengo Park, waar het museum is gevestigd. Het park beslaat meer dan 120 hectare langs de baai van Guanabara en is het grootste park van Rio. Even ten zuiden ervan kunt u in het water bij het strand van Botafogo heerlijk afkoelen. U kunt ook gaan kijken hoe de lokale inwoners op een van de open plekken van het park met hun op afstand bestuurbare vliegtuigjes spelen.

De missie van het Museum of Modern Art van Rio de Janeiro is het vertonen en verspreiden van Braziliaanse en internationale moderne en hedendaagse kunst door middel van tentoonstellingen, publicaties en het uitlenen van werken. Het zorgt voor een discussie over het thema, organiseert zijn verzameling en maakt deze digitaal toegankelijk voor onderzoekers in het algemeen, levert een bijdrage aan de kennis van het publiek via speciale schoolbezoeken en campagnes voor het grote publiek, bevordert het bekijken van films met een kunstzinnige of culturele invalshoek en ontwikkelt programma's voor studiebeurzen voor kunstenaars in Brazilië en daarbuiten.


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ophalen is mogelijk bij de meeste grote hotels in de zones Barra, Centro, Flamengo, Sao Conrado, Leblon, Ipanema en Copacabana of bij de haven waar het cruiseschip ligt.
Duur:
4 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Zonder wachtrij: toegangskaart Rio de Janeiro Museum of Modern Art, vervoer en gids

Museum of Modern Art of Rio de Janeiro

Inbegrepen:
 • Entreeticket
 • chauffeur en gids
 • Plaatselijke gids
 • Afzetten bij hotel/haven
 • Gegarandeerd voorbij aan lange wachtrijen
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Foto's als souvenir (te koop)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Houd er rekening mee dat er geen restitutie kan worden geboden als u de tour/activiteit mist omdat het cruiseschip laat of niet aankomt
 • Ten tijde van de boeking dienen de passagiers van een cruise de volgende informatie te verstrekken: naam van het schip, aanlegtijd, tijd van ontscheping en inscheping
 • Kledingvoorschrift is informeel maar netjesl
 • Dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur. Zaterdag, zondag en feestdagen van 11:00 tot 18:00 uur.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.