Rio de Janeiro Super Saver: tour naar de Suikerbroodberg en helikoptervlucht naar standbeeld van Christus de Verlosser

 • Locatie: Rio de Janeiro, Brazilië
 • Duur: 5 uur (circa)

Speciale aanbieding
USD 392,00  Bespaar  USD 23,00

Van USD 369,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Bespaar tot 5% wanneer u deze populaire tours samen boekt!

Combineer twee Rio de Janeiro-tours tot een hoogvlieger voor een verlaagd tarief met deze spannende Super Saver! 's Morgens gaat u met de kabelbaan naar de top van de Suikerbroodberg en krijgt u de gelegenheid het weidse uitzicht op deze schilderachtige stad te bewonderen. Vervolgens kunt u 's middags van de fantastische uitzichten genieten tijdens een helikoptertour! Van de grond tot de bergtop tot de lucht kunt u genieten van het uitzicht op veel belangrijke bezienswaardigheden van Rio, van het Cinelandiaplein en Copacabana-strand tot het Maracanã-stadion en het standbeeld van Christus de Verlosser, boven op de berg Corcovado.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Alleen bij Viator
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Gediplomeerde en professionele piloot
 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters
 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters
Tour naar de Suikerbroodberg (4 uur):
Nadat u 's ochtends bent opgehaald, begint uw Rio Super Saver met een tour door de binnenstad. U komt dan ook langs de legendarische Sambadrome, waar sambadansers tijdens carnaval optreden. Daarna kunt u even pauzeren bij de Kathedraal van Mexico-Stad (Catedral Metropolitana), bekend van de piramidevorm, die u van zowel binnen als buiten kunt bewonderen.

Vervolgens brengt u een bezoek aan het Cinelandiaplein en ziet u de historische gebouwen (het Gemeentelijk Theater, de Nationale Bibliotheek en het Nationale Museum voor Schone Kunsten). Daarna gaat u naar de wijk Urca om met de kabelbaan naar de Suikerbroodberg (Pão de Açúcar) te gaan.

Tijdens de rit naar boven stoppen we even bij een uitkijkpunt op 215 meter hoogte om foto's te maken van het uitzicht op de baai van Guanabara, de Rio-Niteroibrug en de andere beroemde berg van Rio: de Corcovado. Vervolgens stapt u weer in de kabelbaan om uw tocht naar de top van de Suikerbroodberg te vervolgen. Vanaf hier zult u versteld staan van het spectaculaire uitzicht over de stad. U kunt het strand van Copacabana en de Santa Cruz-burcht zien.

U gaat met de kabelbaan weer naar beneden, en daarna naar een lokaal visrestaurant om te lunchen.

Helikoptertour Rio de Janeiro (1 uur):
De helikopterervaring begint met een rit naar de helihaven, waar u een veiligheidsinstructie krijgt voordat u aan boord gaat van de helikopter. Vervolgens neemt uw ervaren piloot u mee de lucht in!

Tijdens de 11 minuten durende vlucht ziet u verschillende bezienswaardigheden van Rio, waaronder het Maracanã-stadion (of het Estádio do Maracanã, gebouwd voor de World Cup van 1950, gerenoveerd voor de World Cup van 2014 en de Olympische Zomerspelen van 2016), de gouden stranden van Ipanema en Copacabana, de baai van Guanabara en het Lagoa Rodrigo de Freitas.

Vervolgens vliegt u over het kroonjuweel van Rio: het standbeeld van Christus de Verlosser boven op de berg Corcovado. U kunt vanuit elke hoek foto's maken van dit iconische monument in Rio, dat zich op een hoogte van 700 meter bevindt. Het standbeeld is gebouwd in de jaren 1930. Het is 30 meter hoog en heeft een spanwijdte van 28 meter. Het is vermeld als één van de nieuwe zeven wereldwonderen.

Nadat u weer bent geland op de helihaven, wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ophalen is mogelijk van de meeste grote hotels in de zones Sao Conrado, Leblon en Copacabana of van de haven waar het cruiseschip ligt.
Vertrektijd:
8:00 uur

U wordt vóór de vertrektijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Rio de Janeiro Super Saver: tour naar de Suikerbroodberg en helikoptervlucht naar standbeeld van Christus de Verlosser

Rio de Janeiro Super Saver: Sugar Loaf Mountain Tour plus Rio Helicopter Tour

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Rit in kabelbaan
 • Helikoptervlucht van 11 minuten
 • Lunch
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Voor de helikoptervlucht is een zitplaats bij het raam niet gegarandeerd
 • Let op: deze tour is bevat geen bezoek aan het beeld van Christus de Verlosser
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.