Helikoptertour van Rio de Janeiro

 • Locatie: Rio de Janeiro, Brazilië
 • Duur: 60 minuten (circa)
Van USD 315,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Wat is er beter dan een sightseeingtour van Rio de Janeiro vanuit de lucht? Vanuit de helikopter hebt u een onvergetelijk uitzicht over deze prachtige stad, tegen een achtergrond van granieten pieken zoals de Suikerbroodberg die opstijgt uit de baai van Guanabara. Tijdens deze 9 - 10 minuten durende helikoptervlucht met een professionele piloot kunt u de meest spectaculaire foto's van Rio maken, waaronder het beeld van Christus de Verlosser op de berg Corcovado, dat uitkijkt over Copacabana-strand en de Atlantische Oceaan.

Talen tour

Gids Engels
Voor uw helikoptervlucht boven Rio de Janeiro wordt u opgehaald bij uw hotel. U krijgt een veiligheidsinstructie en alle noodzakelijke uitrusting bij aankomst op de helihaven. Stap daarna in de helikopter en laat uw ervaren piloot u meenemen op een onvergetelijke rondvlucht boven de prachtige stad Rio!

De helikoptertour duurt 9 - 10 minuten, dus u hebt genoeg tijd om de indrukwekkendste bezienswaardigheden van Rio vanuit de lucht te bekijken. Vlieg over de botanische tuinen en het Tujica National Park.

Vlieg over de gouden stranden van Ipanema en Copacabana, evenals de Suikerbroodberg bij de baai van Guanabara. U ziet ook de woonwijk die aan het Lagoa Rodrigo de Freitas ligt. De piloot vliegt rond het beeld van Christus de Verlosser op de Corcovado, zodat u vanuit elke hoek foto's kan maken van Rio's beroemdste monument.

Nadat u uit de helikopter stapt, wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Ophalen is mogelijk van de meeste grote hotels in de Sao Conrado-, Leblon-, Ipanema- en Copacabana-zones of van de haven waar het cruiseschip ligt

Vertrektijd:
Tussen 8:00 en 17:00 uur

Alle vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen.

Duur:
60 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug bij beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Helikoptertour van Rio de Janeiro

Rio de Janeiro Helicopter

Inbegrepen:
 • Helikoptervlucht van 9-10 minuten
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • OPMERKING: een zitplaats aan het raam is niet gegarandeerd
 • Deze tour gaat alleen door wanneer er minimaal vier deelnemers zijn. Als er onvoldoende deelnemers zijn, kan het gebeuren dat de tour wordt geannuleerd, zelfs na bevestiging. Mocht dit gebeuren, dan kunt u de tour op een andere datum alsnog doen, het volledige bedrag terugkrijgen of een tweede ticket kopen.
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.