Hele dag: cruise naar tropisch eiland en de baai van Sepetiba vanuit Rio de Janeiro - met lunch

 • Tourcode: 2484TROPICAL
 • Locatie: Rio de Janeiro, Brazilië
 • Duur: 10 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Maak een tocht door de baai van Sepetiba tijdens een dagtrip vanuit Rio de Janeiro en breng de middag door op een afgelegen tropisch eiland. Reis per bus langs de prachtige kustlijn naar het kleine stadje Itacuruçá, waar u aan boord stapt van een traditionele schoener voor een 2 uur durende rondvaart, waarbij u de baai van Sepetiba verkent. Geniet van de mooiste zwemplekjes, waar u alleen met de boot kunt komen, en kijk eens of u een dolfijn kunt spotten. Geniet van een lunchbuffet en ontspan op het zandstrand van Ilha de Jaguanum voordat u via Itacuruçá terugreist naar Rio.

Talen tour

Gids Engels
U wordt bij uw hotel in Rio de Janeiro opgehaald door een comfortabele bus, die u in 1,5 uur naar Itacuruçá brengt. De bus rijdt langs de prachtige Costa Verde (groene kust) naar een klein dorp tussen de bergen, in het weelderige groen waaraan de kustlijn haar naam ontleent.

Stap aan boord van een traditionele Braziliaanse schoener en vaar over de schitterende wateren van de baai van Sepetiba richting Ilha de Jaguanum, het grootste tropische eiland in deze ongerepte baai. Houd tijdens de tocht uw ogen open voor zeedieren, zoals dolfijnen, Afrikaanse reuzenijsvogels, papegaaien, zeeschildpadden en pijlstaartroggen.

Geniet 's ochtends van heerlijke tropische vruchten en ontspan u met een drankje bij de bar aan boord (op eigen kosten). De crew maakt een stop voor een heerlijke duik op een afgelegen plekje voordat het schip verder gaat naar het tropische eiland Ilha de Jaguanum. Hier wordt een lunchbuffet geserveerd met vlees, kip, vis, zwarte bonen, rijst en allerlei salades en desserts. 

Na de lunch maakt u een strandwandeling bij Araçá of geniet u aan de kust van de zon voordat u met de schoener terugreist naar Itacuruçá. Bij aankomst in Rio rijdt uw gids u langs de woonwijken van de stad en de hipste clubs op weg naar uw hotel.

Programmagegevens

Vertrekpunt:

Ophalen is mogelijk bij de meeste grote hotels in de wijken São Conrado, Leblon, Ipanema en Copacabana

Vertrektijd:
08:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:

Keert na afloop terug naar het beginpunt


Aanvullende informatie

Hele dag: cruise naar tropisch eiland en de baai van Sepetiba vanuit Rio de Janeiro - met lunch

Tropical Islands of Rio de Janeiro
©94786429

Inbegrepen:
 • Cruise met schoener naar de baai van Sepetiba
 • Lunchbuffet
 • Tropisch fruit aan boord
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Dranken aan boord van de schoener
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.