Combotour Rio de Janeiro: Santa Teresa, de berg Corcovado en de favela Santa Marta

 • Locatie: Rio de Janeiro, Brazilië
 • Duur: 8 uur (circa)

Speciale aanbieding
USD 149,00  Bespaar  USD 22,35

Van USD 126,65

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek vóór 30 juli 2017 en reis tot eind 2017 met 30% korting op onze eerder aangeboden prijs!

Bezoek de Corcovado, de boheemse enclave in Santa Teresa en de favela Santa Marta tijdens deze dagtrip met gids langs de bezienswaardigheden van Rio de Janeiro. Leer verschillende kanten van Rio kennen en leer hoe het leven is voor sommige bewoners van de stad. Wandel door Santa Teresa, een van de oudste wijken van Rio, geniet van een uitgestrekte uitzicht op Rio en het beeld van Christus de Verlosser vanaf de top van de berg Corcovado en zie hoe het leven is in een stedelijke favela in Santa Marta. Deze tour met een kleine groep onder leiding van een deskundige lokale gids is beperkt tot 12 personen.

Talen tour

Gids Engels

U ontmoet uw gids bij het Copacabana Palace Hotel. Vervolgens stapt u op de metro en reist u als een lokale bewoner naar Santa Teresa. Wandel over het Cariocaplein, een van de belangrijkste bronnen van drinkwater in Rio, en verken het financiële district te voet terwijl u naar het boeiende commentaar van uw gids luistert. Stap aan boord van een tram (de enige in Rio) of bus voor een rit naar de top van de heuvel waar Santa Teresa ligt.

Dit is een van de oudste wijken in Rio, met geplaveide straatjes en interessante gebouwen. Geniet van het uitzicht op de uitgestrekte stad vanaf dit uitkijkpunt, ooit de thuisbasis voor de adel en nu een toevluchtsoord voor kunstenaars. Leer meer over de geschiedenis en de cultuur van deze wijk dankzij uw gids en loop door de smalle straatjes en steegjes.

Ga de heuvel af en stop bij de Selarón-trap, het Chácara do Céu Museum, het Ruïnepark en het Carmelitas-klooster. Stap in de metro en keer terug naar Copacabana voor een lunch (op eigen kosten).

Ga na de lunch met het Tijuca National Park-transport naar de top van de berg Corcovado vanaf Copacabana, Paineiras of het Largo do Machado Station. Ga aan de voet van het 28-meter hoge beeld van Christus de Verlosser staan en geniet van een geweldig uitzicht op Rio. Dit beeld is in de jaren 30 van de vorige eeuw gebouwd en wordt gezien als een van de nieuwe zeven wereldwonderen. 

Stap aan boord van een bus naar de favela Santa Marta en leer een kant van Rio kennen die toeristen niet vaak zien. Maak kennis met de lokale inwoners van dit straatarme gebied en leer meer over hun dagelijkse leven. 

Ga met de bus terug naar het Copacabana Palace Hotel, waar de tour eindigt. 


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf het Copacabana Palace Hotel
Vertrektijd:
09:00 uur
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Combotour Rio de Janeiro: Santa Teresa, de berg Corcovado en de favela Santa Marta

Rio de Janeiro Combo Tour

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Retourticket voor de metro
 • Ticket voor tram/bus
 • Toegang tot het beeld van Christus de Verlosser
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumleeftijd is 6 jaar
 • Warme kleding en wandelschoenen worden aanbevolen
 • Tijdens uw Urban Adventure bent u in een kleine groep van maximaal 12 personen
Reisplan:
Let op: Wij hebben begrip voor de problemen en zorgen die spelen rond de favela's, en we begrijpen dat deze tour wellicht niet voor iedereen geschikt is. Wij zijn ervan overtuigd dat het doel van deze tour alleen educatief is en dat het zorgt voor een beter begrip van het Braziliaanse leven in een favela. Daarnaast heeft de reisorganisator een overeenkomst met het lokale toerismecomité van de favela Santa Marta en met de opbrengsten van uw tour wordt de dagopvang van de lokale gemeenschap, Creche Comunitária Mundo Infantil gesteund.
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.