Toegangskaart voor stadion Maracanã met optionele tour met gids

 • Tourcode: 57443P1
 • Locatie: Rio de Janeiro, Brazilië
 • Duur: 40 tot 60 minuten
Van USD 15,79

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens

Het stadion Maracanã is een attractie voor het hele gezin en een speciale ervaring voor voetballiefhebbers. Bereid u voor op een zintuigprikkelende beleving met video's, geluiden en diverse ervaringen die u nooit meer zult vergeten.

Ga tussen 9:00 en 18:00 uur op eigen gelegenheid naar het stadion. Bij aankomst gaat u rechtstreeks naar de ingang en laat u uw voucher zien. Klanten hoeven hun voucher niet in te wisselen voor een fysiek ticket. U kunt met uw ticket op elk gewenst moment tussen 9:00 en 18:00 uur aankomen bij het stadion. Dit is met normale toegangskaarten niet mogelijk. 

Het stadion biedt elk uur een rondleiding, een goede gelegenheid om meer te weten te komen over de geschiedenis van het stadion. Houd er rekening mee dat de laatste tour met gids vertrekt om 17:00 uur.

Mensen die het stadion bezoeken, kunnen meer te weten komen over de warming-up-ruimte, de ruimte voor persconferenties en een van de kleedruimten. Deze kleedruimte is versierd met T-shirts van clubs die strijden tijdens de Braziliaanse kampioenschappen in de A-serie. In de kleedruimte bekijkt u een video met historische voetbalschoten en daarna is het tijd voor het hoogtepunt van het bezoek: u gaat het voetbalveld op. 

U krijgt niet alleen het veld te zien, maar ook voorwerpen die betrekking hebben op spelers die naam hebben gemaakt in het stadion, zoals Pelé, Garrincha en Zico. 


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Stadion Mario Salgado — Maracanã
Duur:
40 tot 60 minuten

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Entrance Only
Code: TG2

U kunt met uw ticket op elk gewenst moment tussen 9:00 en 18:00 uur aankomen bij het stadion.

Van
USD 15,79
Prijsgegevens
Gids inbegrepen
Code: TG3

De tour met gids begint elk uur van 9:00 - 17:00 uur. Dit is de perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over de geschiedenis van het stadion. Talen: Engels en Portugees

Van
USD 18,25
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Toegangskaart voor stadion Maracanã met optionele tour met gids

The field's view

Inbegrepen:
 • Wandeling
Niet inbegrepen:
 • Foto's als souvenir (te koop)
 • Lunch
 • De vermelde prijs is exclusief parkeerkosten.
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deze rondleiding bestaat voor een klein deel uit wandelingen
 • Rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie