Dagtour naar de berg Corcovado, het standbeeld van Christus de Verlosser en de Suikerbroodberg

 • Locatie: Rio de Janeiro, Brazilië
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 74,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Maak een panoramische stadstour, ga naar de top van de Suikerbroodberg en breng een bezoek aan het beeld van Christus de Verlosser op deze dagtour langs de beroemdste bezienswaardigheden van Rio. U bereikt de top van de Suikerbroodberg en de berg Corcovado met de kabelbaan, een busje of de tandradbaan door het Tijuca-regenwoud. Met deze 6 tot 10 uur durende tour, inclusief vervoer vanaf de meeste hotels in Rio, ziet u alle bezienswaardigheden van Rio op één dag.

Talen tour

Audio Engels
Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Treinreis
 • Lunch inbegrepen

De ochtendtour begint met een panoramische rondleiding door de binnenstad van Rio met inbegrip van het beruchte Sambadrome, het expositiegebied voor de bekende sambascholen van Rio. De bus stopt kort bij de Sint-Sebastiaankathedraal die beroemd is vanwege de ongebruikelijke piramidevorm. U kunt de zeldzame schoonheid van binnen en van buiten bewonderen!

Rijd door het centrum van Rio en stop bij de Sint-Sebastiaankathedraal. Daarna wordt koers gezet richting de wijk Urca met de Suikerbroodberg, een van de bekendste bezienswaardigheden van Rio.

U gaat in een kabelbaan de Suikerbroodberg op en maakt een korte stop bij een uitzichtspunt op ongeveer 215 meter boven zeeniveau. Vergeet niet foto's te maken van het ongeëvenaarde uitzicht op de stad, de baai van Guanabara, de Rio-Niteroibrug en de Corcovado-berg. Daarna gaat u verder naar de top van de Suikerbroodberg voor een adembenemend uitzicht op het strand van Copacabana, de Santa Cruz-burcht en de stranden van Niteroi.

Voordat u aan het middagdeel van de tour begint, gaat u lekker lunchen bij een plaatselijk restaurant (inbegrepen). Na de lunch kunt u door de wijk Lagoa Rodrigo de Freitas (behalve op zondagen) naar het treinstation Cosme Velho gaan of een rit maken met een busje door het regenwoud van Tijuca naar het iconische 38 meter hoge standbeeld van Christus de Verlosser. De stop bij het standbeeld duurt ongeveer 45 minuten en biedt gelegenheid om unieke foto's te maken. U gaat met het treintje weer de berg af en wordt dan teruggebracht naar uw hotel.

U kunt als u de 6 uur durende optie kiest, beginnen met een rit met een busje naar Christus de Verlosser voor een fraai uitzicht vanaf de bergtop. Daarna rijdt u door Santa Teresa richting de Suikerbroodberg. U bent net op tijd voor de lunch terug in het hotel.

Let goed op bij het selecteren van ritten — wij bieden opties met en zonder tickets.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Ophalen is mogelijk van de meeste grote hotels in de Sao Conrado-, Leblon-, Ipanema- en Copacabana-zones of van de haven waar het cruiseschip ligt

Vertrektijd:
Ophalen bij hotels begint om 8:00 uur

Neem contact op met de lokale reisorganisatie om uw exacte ophaaltijd te controleren
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:

De tour eindigt bij het vertrekpunt


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour van een hele dag + lunch per trein
Code: FDTRAIN

Geniet van een dagtour naar de Suikerbroodberg met barbecuelunch en bezoek aan het standbeeld van Christus de Verlosser met de trein. (10 uur)

Engels
Engels
Van
USD 182,00
Prijsgegevens
Tour van een hele dag + lunch per busje
Code: FDVAN

Geniet van een dagtour naar de Suikerbroodberg met barbecuelunch en bezoek aan het standbeeld van Christus de Verlosser met een busje. (10 uur)

Engels
Van
USD 164,00
Prijsgegevens
Tour van een halve dag per busje
Code: HDVAN

Geniet van een tour van een halve dag naar de Suikerbroodberg en een bezoek aan het standbeeld van Christus de Verlosser met een busje. (6 uur) - Exclusief lunch

Engels
Van
USD 129,00
Prijsgegevens
Hele dag per trein - geen tickets
Code: TG4

Tour van een hele dag per trein zonder tickets en lunch

Engels
Engels
Van
USD 83,00
Prijsgegevens
Hele dag per busje - geen tickets
Code: TG5

Tour van een hele dag per busje zonder tickets en lunch

Engels
Van
USD 83,00
Prijsgegevens
Tour van een halve dag per busje - geen ticket
Code: TG6

Geniet van comfortabel vervoer per busje naar de Suikerbroodberg en het standbeeld van Christus de Verlosser. (6 uur) - geen lunch en geen tickets voor attracties.

Engels
Van
USD 74,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtour naar de berg Corcovado, het standbeeld van Christus de Verlosser en de Suikerbroodberg

Corcovado Mountain, Christ Redeemer and Sugar Loaf Mountain Day Tour
©65583094

Inbegrepen:
 • Ticket voor een rit met tandradbaan de berg Corcovado op (afhankelijk van de geselecteerde optie) 
 • Ticket voor een rit in een busje de berg Corcovado op (afhankelijk van de geselecteerde optie)
 • Ticket voor een kabelbaanrit op de Suikerbroodberg (afhankelijk van de geselecteerde optie)
 • Professionele gids
 • Lunch (vegetarische maaltijdopties beschikbaar), afhankelijk van de geselecteerde optie
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 •  Op aanvraag kunt u worden opgehaald bij geselecteerde hotels in Barra da Tijuca ($10,00 per persoon) voor de tour van een hele dag plus lunch per trein of de tour van een halve dag per busje. Neem contact op met de lokale organisator om deze service te regelen
 • Als u kiest voor de optie zonder tickets raden wij u aan om het bedrag in contant geld mee te nemen, zodat het rechtstreeks aan de gids kan worden betaald en u kunt worden opgenomen op onze voucher. Als u dit niet doet, moet u mogelijk in de rij staan om tickets te kopen
 • De vertrektijden voor deze tour kunnen op bepaalde dagen afwijken, met speciale vertrektijden om 8:00 uur op 10 t/m 13 februari 2018, op 24 en 31 december 2018; en op 2 t/m 5 maart 2019, en 24 en 31 december 2019
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Eduard D , maart 2014

In orde. Lekkere lunch.

Beoordeling door: Gerben v , maart 2016

The attractions were ofcourse amazing 5 stars but overall this day trip is 3 stars. 3 stars because at the start of the day we lost hours to pick everybody up and at the end of the day we lost that time to take everybody back to their hotels again.