Scubaduiken op Rhodos voor beginners

 • Locatie: Rhodes, Griekenland
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 84,94

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Wilt u scubaduiken uitproberen zonder vast te zitten aan een meerdaagse cursus? Waag de scubaduiksprong met een kleine groep op Rhodos. Begin met een uitleg over veiligheidsvoorschriften van een PADI-gekwalificeerde duikinstructeur, waarbij alles wordt besproken van scubatheorie tot ademhalingstechnieken, en maak vervolgens een cruise vanuit de haven van Mandraki naar het kristalheldere water nabij de baai van Kalithea. Geniet van een 30 minuten durende duik langs onderzeese grotten en aanschouw kleurrijke zeedieren terwijl uw instructeur dicht bij u blijft. Koop een upgrade voor een tweede duik, naar een iets diepere route. Het aantal deelnemers is beperkt tot zeven personen om een meer persoonlijke ervaring in een kleine groep te garanderen.

Talen tour

Gids Engels
Gids Nederlands

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Alle noodzakelijke uitrusting inbegrepen
Uw scubaduikavontuur begint als u wordt opgehaald bij uw hotel in de gebieden Ixia of Ialyssos op Rhodos, waarna u verder reist per voertuig met airconditioning naar de Mandraki-haven op Rhodos, waar u aan boord gaat van uw boot waarmee u gaat duiken. Ga lekker zitten in een comfortabel plekje op het dek en geniet van het uitzicht op de haven, die ooit de militaire haven was van het oude Rhodos, terwijl u de Egeïsche Zee opvaart.
Aan boord worstelt u zich in een wetsuit en laat u zich uitrusten met de meegeleverde scubaspullen, inclusief een masker, regelaar, gewichten en tank, voordat u volledige veiligheidsinstructies van uw PADI-gekwalificeerde duikinstructeur krijgt. De briefing omvat theorie, veiligheidsvoorschriften en praktische technieken, waaronder hoe u uw masker zekert zodat u goed kunt ademen.
Na een rit van ongeveer 45 minuten meert u aan op de duiklocatie net buiten de baai van Kalithea, een fabelachtige inham die al lang beroemd is om zijn geneeskrachtige bronnen. En als u klaar bent, duikt u in het kristalheldere water (de diepte varieert van 2 meter tot 10 meter). De rest van uw kleine groep en de instructeur zijn dicht bij u.
U begint uw afdaling en laat u verrassen door de sensatie van ademen onder water. Zodra u gewend bent, gaat u achter uw instructeur aan, waarbij u langs de onderzeese grotten zweeft en merkwaardige rotsformaties bekijkt waar het gebied om bekend staat. Zwem tussen scholen kleurrijke vissen en bekijk sponzen, zachte koralen en zeegras in de Middellandse Zee van dichtbij. Uw gids zal uw ervaring vastleggen op camera, en de foto's en video's kunt u na uw tour aanschaffen.
Na uw duikavontuur van ongeveer 30 minuten gaat u terug naar de boot en nuttigt u wellicht versnaperingen die verkrijgbaar zijn aan boord (op eigen kosten). Vervolgens krijgt u een paar uur vrije tijd om te ontspannen op het dek en te genieten van de zon en bezienswaardigheden. Als u een upgrade hebt geboekt, kunt u ook genieten van een tweede duik later op de dag , waarbij u nog dieper duikt in het prachtige water van de baai van Kalithea gedurende ongeveer 40 minuten.
Wanneer het tijd is, kunt u ontspannen tijdens de terugreis naar de haven van Mandraki. U wordt aan het einde van de trip afgezet bij uw hotel.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hotels op Rhodos, gelegen in de gebieden Ixia of Ialyssos.
Vertrektijd:
8:45 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Eerste duik
Code: 1DIVE

Boek uw eerste duik met inbegrip van alle apparatuur

Engels
Nederlands
Van
USD 84,94
Prijsgegevens
Tweede duik
Code: 2DIVE

Boek uw tweede duik met inbegrip van alle apparatuur

Engels
Nederlands
Van
USD 100,38
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Scubaduiken op Rhodos voor beginners

Rhodes Scuba Diving Tour

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Gids
 • Vervoer per voertuig met airconditioning
 • Vervoer per boot
 • Gebruik van scubaduikuitrusting waaronder een wetsuit
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Foto's en video's als aandenken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Draag comfortabele schoenen en een hoed
 • Neem zwemkleding, een handdoek en zonnebrandcrème mee
 • Minimumleeftijd 8 jaar
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie