Viator

Walvissen spotten en Golden Circle-tour vanuit Reykjavik

 • Locatie: Reykjavik, IJsland
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 167,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van twee IJslandse activiteiten in één handige dagtrip vanuit Reykjavik. Na een ochtend walvissen spotten in de Faxaflói-baai maakt u de Golden Circle-sightseeingtour langs de klassieke locaties die deel uitmaken van de beroemde route. Stop om het nationale park Thingvellir, de warmwaterbronnen van Geysir, de Gullfoss-waterval en het dorp Hveragerði te verkennen en luister naar commentaar over elke locatie van een deskundige gids.

Hoogtepunten

 • Kom in contact met wilde dieren
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Directe bevestiging
U wordt opgehaald bij uw hotel in de stad, reist naar de oude haven van Reykjavik en stapt aan boord van een boot om walvissen te gaan spotten. U vaart naar Faxaflói Bay, weg van de kustlijn, en kijkt uit naar de walvissen en zeevogels waarom IJsland bekendstaat. De baai is een van de beste plekken om de zeedieren van IJsland te zien. Misschien ziet u wel dwergvinvissen, witsnuitdolfijnen en bruinvissen.

Na ongeveer drie uur gaat u weer aan wal en stapt u in een touringcar voor de Golden Circle-tour in de middag. Luister naar de verhalen van uw gids over de route die het hart van IJsland in loopt en kom meer te weten over de historische bezienswaardigheden en natuurlijke verschijnselen die u gaat zien.

Uw eerste stop is het nationale park Thingvellir, het gebied waar in de eerste eeuw van bewoning het eerste parlement van IJsland werd gevormd. Maak er een wandelingetje en kijk uit over het ruige terrein terwijl uw gids uitgebreid vertelt over de geschiedenis van de locatie.

Vervolg de tocht van Thingvellir naar Gullfloss, dat bekendstaat om zijn dubbele watervallen, en voel het koude water op uw gezicht sproeien als u rond de watervallen loopt. Bezoek de borrelende Geysir-geiser, een geothermisch wonder, en strek vervolgens de benen tijdens een bezoek aan het dorpje Hveragerði, dat bekendstaat om zijn grote hoeveelheid warmwaterbronnen en geothermische park.

U reist ontspannen terug naar Reykjavik en wordt afgezet bij uw hotel.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Reykjavik
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 9:00 uur
Code: 9AM

Tour vertrekt om 9:00 uur

Van
USD 167,00
Prijsgegevens
Vertrek om 14.00 uur
Code: 2PM

Tour vertrekt om 14:00 uur

Van
USD 167,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Walvissen spotten en Golden Circle-tour vanuit Reykjavik

Whale watching and Golden circle tour from Reykjavik

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
 • Gebruik van overalls
 • Wi-Fi aan boord
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kleed u warm aan, een muts en handschoenen worden aanbevolen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.