Reykjavik, IJsland

Vanaf US$ 97,95

Laagsteprijsgarantie

Selecteer data en reizigers

Aantal reizigers
Beschikbare opties aan het laden ...


Time2,5 of 3,5 uur (ong.)
TicketMobiel ticket
Aangeboden in: Engels en nog 1 andere

Overzicht

Vaar door de baai van Faxaflói op zoek naar bultruggen en dwergvinvissen tijdens deze boottocht om walvissen te spotten vanuit Reykjavik. Een gespecialiseerde gids vertelt over de biologie en het gedrag van deze prachtige zeezoogdieren terwijl u kijkt of u ze misschien ziet. In de thermische overall blijft u warm en droog. Houd uw ogen open voor walvissen, witsnuitdolfijnen en bruinvissen. Kies voor een snelle boottocht van 2,5 uur of een volledige tour van 3,5 uur, beide omvatten vervoer van en naar hotels in Reykjavik (indien deze optie is geselecteerd).
Na het ophalen bij uw hotel in Reykjavik (indien deze optie is geselecteerd) wordt u naar de oude haven van de stad gebracht. Kies tussen een snelle tocht van 2,5 uur of een rondvaart van 3,5 uur tijdens het boeken.

Stap aan boord van de comfortabele boot en trek een thermische overall aan om u te beschermen tegen de IJslandse elementen. Zoek een comfortabel plekje op het dek en geniet van het uitzicht tijdens de tocht door de baai van Faxaflói. Als u het koud krijgt, gaat u naar de warme overdekte uitzichtruimte, waar u kunt genieten van warme chocolademelk, thee, koffie en snacks (op eigen kosten). 

Houd uw ogen tijdens de tocht open en kijk uit naar witsnuitdolfijnen, dwergvinvissen, bultruggen en bruinvissen. In 90% van de keren dat deze tour uitvaart, worden er walvissen gespot, dus houd uw camera in de aanslag. Kijk tijdens de boottocht uit naar witsnuitdolfijnen, dwergvinvissen bultruggen en bruinvissen. Houd uw camera in de aanslag om foto's te maken van deze prachtige wezens. In het onwaarschijnlijke geval dat u geen wilde dieren ziet, ontvangt u een gratis kaartje voor een andere excursie om walvissen te spotten. 

Aan het einde van uw avontuur keert u terug aan wal en stapt u in een landvoertuig voor uw terugrit naar uw hotel (indien deze optie is geselecteerd).

Beoordelingen

Viator-reizigersbeoordelingen

4,0
191 beoordelingen
5 Star
4 Star
3 Star
2 Star
1 Star
H
, mrt 2016

We hebben heerlijk gevaren, maar ik zou het fijn vinden om ergens een percentage van slagingskans voor het spotten van walvissen te kunnen vinden

J
, aug 2015

Prima boot, we hadden de snelle variant. Een schotse bioloog als excursieleider, deskundig en enthousiast. We hadden het geluk dat we zowel dolfijnen als walvissen hebben gespot,weliswaar op enige afstand van de boot, maar dichtbij genoeg om het een bijzondere ervaring te laten zijn. Tip, neem verrekijker mee. Prachtige baai !

A
, jul 2015

We werden prima op tijd opgehaald bij ons appartement alles top geregeld.
Een super goede tocht gehad met een heel snelle boot.
prachtige walvissen gezien die constant bij de boot bleven.
Ook nog dolfijnen gezien.
We hebben echt genoten.
Ton en Kitty

b
, mrt 2015

Iets waar de reisaanbieder niets aan kon doen, er waren geen walvissen. Maar we gingen ook vervroegd terug om dat er slecht weer op komst zou zijn. Daar hebben wij die avond in Reykjavik niets van gemerkt, maar ja hoe het op zee was kan ik natuurlijk niet beoordelen. Verder was de verstaanbaarheid [door installatie] van de gids slecht. PLus is dat je nog een keer mag deelnemen binnen 2 jaar. Maar ik ben dat niet van plan. Dus zou een teruggave van een deel van de boekingskosten op zijn plaats zijn.

D
, sep 2018

I give this a zero star review because I tried to move our tour til later in the day and never heard back from Viator. So we didn't go. My first bad experience with this company. Oops - had to give it one star to get a posting.

H
, mei 2018

The tours was amazing and we got to see whale and dolphins from the deck of the catamaran along with puffins diving through the waves catching fish, although the weather wasn't great it was still a great experience. Top marks for the tour guides who certainty new there stuff.

A
, mrt 2018

The trip was lovely and we were able to see a few humpback whales, though only briefly. The guide was very knowledgeable and friendly, and the crew onboard were also excellent.

D
, feb 2018

WOULD HAVE BEEN MORE ACCURATE TO DESCRIBE IT AS A TRIP ROUND THE LIGHTHOUSE AT THE TIME OF YEAR THAT WENT.
APPARENTLY WHALES ONLY APPEAR AT CERTAIN TMES OF YEAR AND SO THIS SHOULD BE MADE CLEAR AS ICELAND IS A FANTASTIC DESTINATION BUT VERY EXPENSIVE SO EVERY POUND COUNTS.

H
, jan 2018

A great way to spend an afternoon. We did not see any whales - but we did see a pod of dolphins.

C
, jan 2018

Brilliant trip, well looked after by the tour guides. Warm clothes provided and the ship was brilliant. Really liked the fact that all the tours talk to each other when at sea so when one sees some whales/Dolphins we all head over.


Phone
Is het niet mogelijk om online te boeken?
+31 85 888 1845
Bel naar +31 85 888 1845
Productcode: 5477WHALE

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden