Kleine groep zuidelijk IJsland, watervallen en gletsjerwandelavontuur

 • Locatie: Reykjavik, IJsland
 • Duur: 12 uur (circa)
Van USD 183,39

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Ontdek het dramatische zwarte zandstrand van Reynisfjara, de donderende watervallen van Seljalandsfoss en Skogafoss en maak met uw gecertificeerde gletsjergids een korte wandeling over de machtige Solheimajokull-gletsjer tijdens deze dagtrip die vanuit Reykjavik vertrekt. 
Nadat u 's ochtends in Reykjavik bent opgehaald, maakt u een prachtige rit langs de schitterende zuidkust van IJsland, een wandeling rond de Seljanalandsfoss-waterval en volgt u een deskundige gids over het strand van Reynisfjara. U maakt een korte wandeling over de Solheimajokull-gletsjer en bewondert de prachtige Skogafoss-waterval voordat u terugreist naar Reykjavik, via de uitlopers van de Eyjafjallajökull- en Helka-vulkanen. 

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
U wordt 's ochtends opgehaald in Reykjavik en kunt uitrusten in de minibus met airconditioning terwijl u langs IJslands spectaculaire zuidkust rijdt. Onderweg kunt u het onherbergzame maar prachtige landschap bewonderen. Uw gids licht toe hoe geologische krachten IJslands bijzondere vulkanische landschappen vormden.

Vergeet niet om eten en drinken mee te nemen voor de lunch. U kunt ook gebruikmaken van de stops onderweg om (op eigen rekening) iets te eten te kopen. Uw gids biedt u tijdens de tour langs de zuidkust rond het middaguur gelegenheid om te pauzeren voor de lunch.

Terwijl u langs vruchtbare landbouwgronden en typisch IJslandse dorpen rijdt kunt u luisteren naar de verhalen over IJslands rijke Vikingverleden en -erfgoed. Stop bij de spectaculaire Seljalandsfoss-waterval, en vergeet niet een paar foto's te nemen van het water dat van een voormalige zeeklif de diepte in stort. Als u wilt, kunt u ook een wandeling maken over het pad achter de waterval langs om het watergordijn van dichtbij te kunnen bekijken.

Vang een glimp op van de Eyjafjallajökull- en Hekla-vulkanen (afhankelijk van weersomstandigheden), en stop voor een korte excursie bij de Solheimajokull-gletsjer. Bewonder deze ruige ijstong, een ruige uitstulping van eeuwenoud bevroren water, met gekartelde ijsruggen, zinkgaten en andere typische ijsformaties. Kijk uit naar de Westman-eilanden die stijl uit zee oprijzen voor de kust en bezoek het populaire zwarte zandstrand van Reynisfjara, bedekt met zwarte kiezels tegen een achtergrond van rotsformaties van pilaarachtige grijze basaltpijpen. Volgens de legende zijn de rotsformaties ontstaan toen twee ondeugende trollen in steen veranderden.

Stop ook bij Skogafoss om nog een van IJslands schilderachtige watervallen te bewonderen. Zie hoe het water zich 60 meter naar beneden stort voordat u terugkeert naar Reykjavik waar uw tour eindigt.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
U kunt worden opgehaald bij officiële ophaalpunten in het centrum van Reykjavik
Vertrektijd:
Ophalen begint om 8:00 uur
Duur:
12 uur (circa)
Gegevens terugreis:
U bent omstreeks 20:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Winter
Code: Winter

Wintertour begint om 8:00 uur

Engels
Van
USD 183,39
Prijsgegevens
Summer 2018
Code: TG3

Summer tour - starts at 8:00 AM

Engels
Van
USD 183,39
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Kleine groep zuidelijk IJsland, watervallen en gletsjerwandelavontuur

South Iceland Tour from Reykjavik: Waterfalls, Volcanoes and Glaciers

Inbegrepen:
 • Gegarandeerd met kleine groep
 • Ophalen en afzetten in Reykjavik 
 • Begeleide rondreis in een minibus langs de hoogtepunten van de zuidkust van IJsland 
 • Gletsjerwandeling op de Solheimajokull-gletsjer 
 • Een bezoek aan het zwarte strand van Reynisfjara en de watervallen Seljalandsfoss en Skogafoss
 • Gecertificeerde gletsjergids 
 • Speciale gletsjeruitrusting
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Minimumleeftijd is 10 jaar 
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen 
 • We raden u aan om warme buitenkleding (waterdichte jas en broek, handschoenen en een hoofddeksel), goede wandelschoenen en een lunchpakket mee te brengen
 • Let op: de volgorde van het reisschema kan worden gewijzigd door veranderende weersomstandigheden
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.