Viator

Walvissen spotten bij Reykjavik in de middernachtzon

 • Locatie: Reykjavik, IJsland
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 99,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van de IJslandse middernachtzondag in juni en juli en gebruik de heldere nachtelijke hemel om te zoeken naar walvissen, dolfijnen en nog veel meer. De 2,5 uur durende tour voor walvissen spotten is inclusief een multimediashow aan boord voor meer informatie over het natuurlijke zeeleven in IJsland en een boottocht over de zee vanuit de oude haven van Reykjavik. Kijk uit naar bultruggen en geniet van de rust van de zee bij nacht.

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Kom in contact met wilde dieren
Tijdens de zomermaanden gaat de zon niet volledig onder in IJsland. Dit betekent dat de nachten worden verlicht door de zogenaamde middernachtzon. Profiteer van het vluchtige licht en ga naar het centrum voor walvissen spotten in de oude haven van Reykjavik voor uw nachtelijke avontuur.
Aan boord van uw boot neemt u plaats in de salon of op het dek. Hoewel de zon 's nachts niet ondergaat, zakt de temperatuur wel, dus zorg ervoor dat u warme kleding draagt (of gebruik de overall) als u van plan bent te kijken vanaf het dek. Bekijk de korte multimediashow om meer te weten te komen over walvissen in IJsland en andere zeedieren of, als u wilt, kunt u dit zien als uw boot weer terug in de haven aanlegt.
Vervolgens kunt u los! Terwijl uw boot de haven verlaat, kijkt u uit naar alle dieren die u kunt verwachten te zien tijdens een dagtrip; bruinvissen, bultruggen, dwergvinvissen en witsnuitdolfijnen zijn slechts een paar soorten die u met een beetje geluk kunt zien. Geniet van het rustgevende geluid van het water, de walvissen en vogels wanneer de motor van de boot wordt uitgeschakeld, en houd uw fototoestel in de aanslag.
Na een tocht van ongeveer 2,5 uur op het water keert u terug naar het beginpunt waar uw avondtour op zoek naar walvissen eindigt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Oude haven van Reykjavik
Vertrektijd:
20:30 uur
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Walvissen spotten bij Reykjavik in de middernachtzon

Whale Watching in the Midnight Sun

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Toegang tot het centrum voor walvissen spotten
 • Gebruik van warme overalls
 • Gebruik van Wi-Fi aan boord
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kleed u warm. Een muts en handschoenen worden aanbevolen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.