Reykjavik-combo: retourtrip naar de Blue Lagoon plus Golden Circle-tour van een halve dag

 • Tourcode: 2970AH24
 • Locatie: Reykjavik, IJsland
 • Duur: 10 uur 30 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Combineer twee tochten in één voor de perfecte IJslandbeleving. Begin uw ochtend bij de Blue Lagoon, omgeven door lavavelden en besneeuwde bergtoppen. Geniet 's-middags van een tour langs Gulfoss, geisers en andere IJslandse natuurlijke fenomenen. U kunt deze tours samen boeken als u weinig tijd hebt en het meeste uit uw bezoek aan Reykjavik wilt halen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
Blue Lagoon
De Blue Lagoon is een unieke geothermische spa in een lavaveld ten zuiden van de hoofdstad Reykjavik. U hebt hier 2 uur de tijd, zonder begeleiding, om op uw gemak rond te kijken. U kunt een ontspannend bad of een heerlijke massage nemen in het troebele, blauwgroene water van de enorme buitenlagune. Het water heeft heilzame krachten, en de sensatie van het liggen in een warme buitenspa, omgeven door sneeuwvelden is ongeëvenaard ontspannend.

Kies voor een normale badervaring of voor een upgrade naar een exclusief bad voor een vleugje luxe. Badkleding, handdoeken en badjassen zijn te huur (op eigen kosten). Als u liever niet gaat badderen, kunt u een wandeling maken in de spectaculaire omgeving van de Blue Lagoon.

Gullfoss en Geysir Express
's Middags gaat de tour verder vanuit Reykjavik met een trip van een halve dag naar Gullfoss en Geysir. De tour begint met een bezoek aan Thingvellir, een in geologisch opzicht unieke plaats waar de tektonische platen van Amerika en Eurazië elkaar ontmoeten. Hier werd in 930 het IJslandse parlement, Althing, gesticht en in 2004 werd Thingvellir op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst.

Tevens bezoekt u de majestueuze en mooie waterval van Gullfoss en de ongelooflijke geisers van Geysir en Strokkur. Na een bezoek aan het dorpje Hveragerði, waar in grote kassen alle soorten fruit, groenten en bloemen worden gekweekt, eindigt de tour in de hoofdstad.

Let op: de Blue Lagoon is gesloten van 5 tot en met 21 januari 2016


Programmagegevens

Vertrekpunt:

Centraal gelegen hotels in Reykjavik of de cruisehaven van Reykjavik.

In Reykjavik is er een verbod op toeristenvoertuigen in het stadscentrum. Passagiers die verblijven in hotels in het stadscentrum kunnen niet recht voor het hotel worden opgehaald.

Zij moeten in plaats daarvan naar het dichtstbijzijnde ophaalpunt voor de bus komen. Het hotel kan hen helpen het dichtstbijzijnde ophaalpunt te vinden

Duur:
10 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Terugkomst op het oorspronkelijke vertrekpunt om 19:00 uur (voor tours die vertrekken om 8:00 en 9:00 uur) of om 10:00 uur (voor tours die vertrekken om 11:00 uur)

Aanvullende informatie

Reykjavik-combo: retourtrip naar de Blue Lagoon plus Golden Circle-tour van een halve dag

Blue Lagoon, Iceland
©157348308

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Entree voor de Blue Lagoon
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie