Stadstour per minibus en Blue Lagoon, inclusief toegang, heen- en terugreis vanuit Reykjavik

 • Tourcode: 2970AH25
 • Locatie: Reykjavik, IJsland
 • Duur: Flexibel

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Combineer twee tours voor de perfecte IJslandse ervaring: zie 's ochtends de hoogtepunten van Reykjavik en ontspan 's middags in de Blue Lagoon (bezoekerspas en entree inbegrepen).

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Ophalen van hotel inbegrepen
U stopt kort op de volgende plekken:

Bessastadir

Bezoek Bessastadir, de ambtswoning van de president die tussen 1761 en 1766 is gebouwd en waar de president van IJsland woont. Ga de stad Hafnarfjörður in, bekend vanwege een van de grootste woonplaatsen van elven, dwergen en andere mythologische wezens die bekend staan als het 'verborgen volk'. Hier bezoekt u ook de oude vissershaven en indien mogelijk de beroemde vismarkt.

Perlan

In Reykjavik gaat u naar restaurant Perlan, dat op watertanks is gebouwd die in de warmwatervoorziening van de stad voorzien. Vanaf hier hebt u een spectaculair uitzicht over Reykjavik en de omgeving.

Höfði-huis

Verken het Höfði-huis waar in 1986 de allesbepalende vergadering tussen president Ronald Reagan en secretaris-generaal Michail Gorbatsjov plaatsvond. U bezoekt de kerk Hallgrímskirkja, een van de hoogste gebouwen van IJsland, het universiteitsterrein en het oude stadscentrum waar zich het IJslandse parlement Alþing en het gemeentehuis bevinden.

Laugardalur

Eindig uw ochtend met een tour door het sport- en recreatiegebied in Laugardalur, een geothermisch verwarmd buitenzwembad en sculpturen die door Ásmundur Sveinsson zijn gebeeldhouwd.

's Middags reist u naar de beroemde Blue Lagoon waar u welverdiend kunt ontspannen. Daar kunt u kiezen tussen een heel aantal recreatieve activiteiten zoals wandelen door de spectaculaire omgeving van de Blue Lagoon, baden in het melkachtige blauwgroene water, ontspannen in een geothermisch stoombad of de stress uit uw schouders loslaten door onder een waterval in de Blue Lagoon te staan.

Kies voor een reguliere zwemervaring (inbegrepen) of geniet van een van de beschikbare schoonheidsbehandelingen. U zult u aan het einde van de dag beslist ontspannen en als herboren voelen!

Let op: de Blue Lagoon is gesloten van 5 tot en met 21 januari 2016


Programmagegevens

Vertrekpunt:

Centraal gelegen hotels in Reykjavik of de cruisehaven van Reykjavik.

In Reykjavík is er een verbod op toeristenvoertuigen in het stadscentrum. Passagiers die verblijven in hotels in het stadscentrum kunnen niet recht voor het hotel worden opgehaald.

Zij moeten in plaats daarvan naar het dichtstbijzijnde ophaalpunt voor de bus komen. Het hotel kan hen helpen het dichtstbijzijnde ophaalpunt te vinden.

Vertrektijd:
9:00 uur
Ophalen bij hotels begint 30 minuten eerder.
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
Vertrektijden vanaf de Blue Lagoon naar Reykjavik op het hele uur, elk uur

Aanvullende informatie

Stadstour per minibus en Blue Lagoon, inclusief toegang, heen- en terugreis vanuit Reykjavik

Presidential Residence, Iceland
©92165311

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Bezoekerspas en entree voor de Blue Lagoon
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Gebruik van handdoek en badkleding
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.