Sightseeingtour Reykjavik per minibus

 • Locatie: Reykjavík, IJsland
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 54,72

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Zie alle bezienswaardigheden van Reykjavik tijdens deze uitgebreide 3 uur durende tour per minibus. Ideaal voor reizigers met weinig tijd. Deze excursie met gids doet alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad aan. Bezoek de vismarkt van Hafnarfjordur, de presidentswoning bij Bessastadir, het Arbaer Museum en de kerk Hallgrímskirkja. Geniet van het boeiende commentaar van uw lokale gids en vervoer van en naar uw hotel.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Ophalen van hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Wanneer u opgehaald wordt bij uw hotel in Reykjavik gaat u aan boord van een voertuig met airconditioning en begint u met uw uitgebreide tour door de stad. Luister naar boeiend commentaar over de geschiedenis en de cultuur van de hoofdstad van IJsland terwijl u stopt bij de volgende bezienswaardigheden:
Verken het Hofdi-huis in het noorden van Reykjavik, waar in 1986 de belangrijke top tussen president Ronald Reagan en secretaris-generaal Michail Gorbatsjov plaatsvond. U brengt ook een bezoek aan Hallgrímskirkja (de grootste kerk in IJsland en een van de grootste gebouwen), de omgeving rond de Universiteit van IJsland en het oude stadscentrum, waar het IJslandse parlement Alþing en het stadhuis te vinden zijn.

Stop bij het Perlan-gebouw, dat op watertanks is gebouwd die in de warmwatervoorziening van de stad voorzien. Hier geniet u vanuit de bovenste verdieping van het ronddraaiende restaurant in Perlan van spectaculair uitzicht over Reykjavik.

Bezoek de ambtswoning van de president in Bessastaðir, die tussen 1761 en 1766 is gebouwd en waar de president van IJsland woont. U stopt ook in de stad Hafnarfjordur, bekend vanwege een van de grootste woonplaatsen van elven, dwergen en andere mythologische wezens die bekend staan als het 'verborgen volk'.

Eindig uw dag met een tour door het sport- en recreatiegebied in Laugardalur, een geothermisch verwarmd buitenzwembad en sculpturen die door Ásmundur Sveinsson zijn gebeeldhouwd.

Aan het einde van uw tour van 3 uur wordt u weer afgezet bij uw hotel in Reykjavik.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
-- TRANSLATION BEGIN --

Centrally located Reykjavik hotels or Reykjavik Cruise Port .

The city of Reykjavík has issued a ban for tourist vehicles in the city center. Pick-ups from hotels in the city center are not possible from directly in front of the hotel .

All passengers should instead come to the nearest Bus pick-up point. Their hotel can assist them with finding the closest pick-up point

-- TRANSLATION END --
Vertrektijd:
10:00 en 14:00 uur
Ophalen bij hotels begint 30 minuten eerder
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
U wordt afgezet op of nabij het punt waar u werd opgehaald. De laatste halte van de tour is bij Perlan, en u bent van harte welkom om daar de tour te verlaten als u op uw gemak de Perlan-tentoonstelling wilt bekijken of de ijsgrot te bezoeken.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Engels: 9:00 uur
Code: EN2970AH10

Sightseeingtour door Reykjavik met Engelstalige gids om 9:00 uur

Engels
Van
USD 54,72
Prijsgegevens
Engels: 14:00 uur
Code: English 2:00 PM

Sightseeingtour door Reykjavik met Engelstalige gids

Engels
Van
USD 54,72
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sightseeingtour Reykjavik per minibus

Hallgrimskirkja Church
©56922496

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Vervoer per minibus met airconditioning
 • Ophalen en afzetten bij hotel/haven
 • Toegang tot het observatiedek van Perlan
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Toegangsprijs voor geothermale baden
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: M. A. v , juni 2013

Goed om een rondje rond en door Reykjavik te doen, maar geen idee waar we zaten tijdens de rit. Prima bus en goede reisleider die veel nuttigs wiat te vertellen.
Alleen jammer dat er enige haast was om te zorgen dat medereizigers op tijd aan hun middagprogramma konden beginnen. Dus het laatste gedeelte verliep enigszins opgejaagd.