Kustexcursie vanuit Reykjavik: boottocht naar de papegaaiduikers

 • Locatie: Reykjavik, IJsland
 • Duur: 60 minuten (circa)
Van USD 59,97

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Als uw cruiseschip aanlegt in de haven van Reykjavik, kunt u mee op een excursie van één uur naar het eiland Akurey om te zien waar een van de grootste kolonies papegaaiduikers van IJsland leeft! Kies voor een van de vier vertrektijden en ga aan boord. Na een tocht van 15 minuten, vaart u een rondje om het eiland en hebt u alle tijd om de papegaaiduikers en andere inheemse vogelsoorten, zoals zwarte zeekoeten en sterns, te bewonderen. De gids aan boord kan u alles vertellen over het fascinerende dierenleven langs de kust van Reykjavik.

Hoogtepunten

 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Kom in contact met wilde dieren
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Beleef de wilde dieren van dichtbij
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Zie wilde dieren in hun natuurlijke omgeving
Kies een van de vier vertrektijden, ga aan boord in de haven van Reykjavik en maak een boottocht van een uur om papegaaiduikers te bekijken! Uw bestemming is het kleine, rotsachtige eiland Akurey, een van IJslands meest ongerepte natuurgebieden en thuisbasis van een grote kolonie broedende papagaaiduikers. De boottocht duurt ongeveer 15 minuten en tijdens de reis vertelt uw gids aan boord verhalen over de fascinerende geologie en de dieren op het eiland.

Als u het eiland nadert en eromheen vaart, kunt u de kleurrijke papegaaiduikers bewonderen die hier in grote getale aanwezig zijn en broeden in holen in de heuvels en hellingen. De kust is rotsachtig, maar uw moderne boot is speciaal ontwikkeld om zo dicht mogelijk de kust te naderen, zodat u de papegaaiduikers en andere inheemse zeevogels van heel dichtbij kunt bekijken. Noordse stormvogels, sterns en zwarte zeekoeten zijn slechts een paar voorbeelden van de vele vogelsoorten die van het eiland hun leefgebied hebben gemaakt.

Nadat u om het eiland Akurey heen bent gevaren, zal de kapitein van uw boot de motor afzetten, zodat u kunt genieten van de vrede en rust die de natuur van IJsland u biedt. Poseer voor foto's met glooiende heuvels op de achtergrond en houd uw camera in de aanslag om mooie foto's te maken van broedende zeevogels en vogels die in de zee duiken op zoek naar voedsel. Schenk uzelf nog een vers kopje koffie in aan boord, terwijl u geniet van het uitzicht, voordat u terugkeert naar de haven van Reykjavik.

Zorgeloze kustexcursie:
We zorgen ervoor dat u voor deze activiteit op tijd terug bent in de haven van Reykjavik. In het zeldzame geval dat uw schip reeds vertrokken is, zorgen wij voor vervoer naar de volgende haven waar aangelegd wordt. Als uw schip is vertraagd en u niet in staat bent om deze activiteit bij te wonen, krijgt u uw geld terug. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Haven van Reykjavik
Duur:
60 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour om 8:00 uur
Code: Puffin0800

Boottocht naar papegaaiduikers met vertrek om 8:00 uur

Van
USD 59,97
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Kustexcursie vanuit Reykjavik: boottocht naar de papegaaiduikers

Puffin Iceland

Inbegrepen:
 • Verrekijkers om aan boord te gebruiken
 • Gegarandeerd zorgeloze kustexcursie

Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven

Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: MARTIN N , september 2016

Teleurstellend! Op grote afstand wat Papegaaiduikers gezien. Anders dan dat de advertentie doet vermoeden. Weggegooid geld!