Helikoptervlucht vanuit Reykjavik: geothermische landschappen

 • Locatie: Reykjavik, IJsland
 • Duur:

  Let op: deze tour duurt in totaal 50-60 minuten

Van USD 475,14

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk warmwaterbronnen, geisers en geothermische energiecentrales vanuit de lucht op deze 50 minuten durende helikoptervlucht vanuit Reykjavik! Tijdens de vlucht ziet u het buitenaardse landschap net ten oosten van de hoofdstad, en hebt u uitzicht op de beroemde geothermische bronnen van IJsland. U hoort hoe energie wordt geproduceerd door de beweging van tektonische platen, en u ziet belangrijke bezienswaardigheden van IJsland, zoals het lavaveld van Seltún.

Hoogtepunten

 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters
 • Gediplomeerde en professionele piloot
Ga op tijd op eigen gelegenheid naar de regionale luchthaven van Reykjavik voor een ochtend- of een middagvlucht en luister vervolgens naar een korte veiligheidsbriefing voordat u uw piloot volgt naar de helikopter. Neem plaats naast de piloot of in de rij stoelen achterin en kies het luchtruim boven de hoofdstad Reykjavik.

Kijk naar de bezienswaardigheden van Reykjavik en laat ze uit uw ooghoeken verdwijnen terwijl u koers zet richting de geothermische bronnen die net ten oosten van de stad liggen. Spuitende warmwaterbronnen - ook wel geisers genoemd - en energiecentrales zijn er in overvloed in dit deel van het land.

Zie hoe de stoom opstijgt uit de grond tegen een achtergrond van vulkanische kraters, en luister terwijl uw piloot u alles vertelt over het geothermische landschap van IJsland. Wanneer intense hitte vanuit het binnenste van de aarde wordt overgebracht naar het oppervlak door tektonischeplaatbeweging, wordt geothermische activiteit of energie opgewekt. De vurige steen- en watercombinatie die het onderaardse IJsland typeert zorgt ervoor dat het land een overvloed aan geothermische activiteit produceert, voldoende energie om de meeste IJslandse huizen te voorzien.

U leert niet alleen over de energiecentrales en geothermische stoom, maar u ziet ook enkele beroemde IJslandse bezienswaardigheden voorbijkomen. Zweef over de geothermische velden van Seltún met de modderpoelen en sissende solfataras (vulkanische openingen).

Na een vlucht van 50 minuten vliegt u weer terug naar het beginpunt op de regionale luchthaven van Reykjavik waar uw helikoptervlucht eindigt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Regionale luchthaven van Reykjavik
Vertrektijd:
Varieert (zie bevestiging voor de exacte vertrektijd)
Duur:

Let op: deze tour duurt in totaal 50-60 minuten

Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ochtendvlucht
Code: AM

Helikoptertour vanuit Reykjavik met vertrek tussen 9:00 en 13:00 uur; exacte tijd wordt verstrekt bij bevestiging van tour

Van
USD 475,14
Prijsgegevens
Middagvlucht
Code: PM

Helikopterrondvlucht vanuit Reykjavik met vertrek tussen 13:00 en 18:00 uur; exacte tijd wordt verstrekt bij herbevestiging van tour

Van
USD 475,14
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Helikoptervlucht vanuit Reykjavik: geothermische landschappen

Geothermal Helicopter Tour from Reykjavik

Inbegrepen:
 • Professionele piloot
 • Helikoptervlucht
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Afhankelijk van gunstige weersomstandigheden. Als deze rondleiding wegens slecht weer wordt geannuleerd, kunt u een alternatieve datum kiezen of volledig worden terugbetaald
 • Het gewicht van alle passagiers MOET worden doorgegeven op het moment van boeken
 • Wegens comfort en gewicht/balans van het vliegtuig dienen passagiers zwaarder dan 120 kg. voor een extra halve stoel te betalen. Dit moet op de dag van de trip rechtstreeks aan de reisorganisator worden betaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.