Bierproeverij op Olgerdinbrouwerij vanuit Reykjavik

 • Tourcode: 2970AH150
 • Locatie: Reykjavik, IJsland
 • Duur: 2 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Proef de sfeer van IJsland op een rondleiding door de Ölgerðinbrouwerij in Reykjavik. Tijdens deze 1 uur durende rondleiding door de brouwerij krijgt u informatie over de geschiedenis van alcohol in IJsland en de unieke drinkcultuur die hier wordt gekoesterd. Met voldoende IJslands bier en een shotje Brennivín-schnaps om te proeven, zal deze rondleiding door de brouwerij zeker een glimlach op uw gezicht toveren.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Stap terug in de tijd tijdens een historische tour
Met vertrek uit het centrum van Reykjavik gaat uw avondtour naar brouwerij Ölgerðin Egill Skallagrímsson in het oostelijke deel van de stad. Hoewel dit de oudste brouwerij van IJsland is, is het gebouw gerenoveerd en dus stijlvol modern.

Terwijl u klassieke IJslandse biersoorten proeft, zoals Gull, Maltextrakt en Appelsín, vertelt uw gids u verhalen over de IJslandse drinkcultuur door de jaren heen. Kom alles te weten over mede, een honingwijn die door de Vikingen werd gebrouwen en sla een shotje Brennivín-schnaps achterover, een typisch IJslands drankje dat is gemaakt van gefermenteerde aardappelpulp en karwijzaad.

IJsland was een van de vele Scandinavische landen waar vroeg in de jaren 1900 een alcoholverbod werd afgedwongen, en tijdens uw tour naar deze brouwerij in Reykjavik hoort u alles over dit fascinerende tijdperk. Bier was tot 1989 volledig verboden in het land, maar de IJslandse drinkers uit die tijd maakten een interessante biervervanger die u nog kunt proeven voordat uw tour eindigt.

Programmagegevens

Vertrekpunt:

Centraal gelegen hotels in Reykjavik of de cruisehaven van Reykjavik.

In Reykjavík is er een verbod op toeristenvoertuigen in het stadscentrum. Passagiers die verblijven in hotels in het stadscentrum kunnen niet recht voor het hotel worden opgehaald.

Zij moeten in plaats daarvan naar het dichtstbijzijnde ophaalpunt voor de bus komen. Het hotel kan hen helpen het dichtstbijzijnde ophaalpunt te vinden

Vertrektijd:
18:00 uur (ophalen begint om 17:30 uur)
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Aanvullende informatie

Bierproeverij op Olgerdinbrouwerij vanuit Reykjavik

Olgerdin Brewery Tour from Reykjavik

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Aan klanten die de minimumleeftijd voor alcoholconsumptie in IJsland van 20 jaar nog niet hebben bereikt, wordt geen alcohol geserveerd
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie